Η Fox Searchlight Απέκτησε Το "The Birth of a Nation"

0

Η Fox Searchlight απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του "Birth of a Nation", της δραματικής ταινίας του Nate Parker που έκανε πρεμιέρα εχθές στο Φεστιβάλ του Sundance, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

"Ο Nat Turner, ένας πρώην σκλάβος στην Αμερική, ξεκινά ένα επαναστατικό κίνημα το 1832 με σκοπό την απελευθέρωση των Αφροαμερικανών της Virginia. Μια κίνηση που θα έχει σαν συνέπεια την βίαιη αντίδραση των λευκών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο ηθοποιός Nate Parker που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην ιστορία του Jean McGianni Celestin.

Πρωταγωνιστούν οι Nate Parker, Jackie Earle Haley, Gabrielle Union, Penelope Ann Miller, Armie Hammer, Aja Naomi King και Mark Boone Junior.

Σύμφωνα με το Deadline, η Fox Searchlight πλήρωσε το ποσό ρεκόρ των $17.5 εκατομμυρίων, κάτι που απο πολλούς ερμηνεύεται σαν μια πολύ έξυπνη κίνηση, καθώς μετά τις έντονες αντιδράσεις για τις φετινές "λευκές υποψηφιότητες", η ταινία του Nate Parker αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα Oscars της επόμενης χρονιάς...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.