Η Fox Ετοιμάζει Το "The New Mutants"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η 20th Century Fox ετοιμάζει το "The New Mutants", μια αυτόνομη spinoff ταινία που εξερευνά το σύμπαν των ταινιών "X-Men". Βασιμένο στο ομώνυμο comic της Marvel, το φίλμ θα εισάγει μια νέα γενιά μεταλλαγμένων χαρακτήρων που γεννήθηκαν με σούπερ δυνάμεις.

"Ηταν όλα τους ανώριμα παιδιά, πολύ νέοι για να είναι στους X-Men, όμως αρκετά μεγάλοι για να ξεκινήσουν την εκπαίδευση που θα τους επέτρεπε να καταλάβουν και να αγκαλιάσουν τις πολύ ισχυρές μεταλλαγμένες δυνάμεις τους. Ο Professor X μάζεψε τους Cannonball, Karma, Moonstar, Wolfsbane και Sunspot, για να απαρτίσουν την πρώτη ομάδα New Mutants. Με τον χρόνο, προστέθηκαν στην ομάδα και οι Magma (Amara Aquilla), Cypher, Warlock και Magik. Σύντομα όλοι διαπίστωσαν ότι ενωμένοι ήταν πιο δυνατοί, ενώ έμαθαν και ένα άλλο σημαντικό μάθημα: Δεν πειράζει να συμπεριφέρεσαι σαν ένα κανονικό παιδί."

The-New-Mutants-fox-

Την σκηνοθεσία και το σενάριο της νέας ταινίας θα αναλάβει ο Josh Boone. Ο 36χρονος Boone έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο το 2012 με το "Stuck in Love", το 2014 γνώρισε την επιτυχία με την δραματική ταινία "The Fault in Our Stars", ενώ πρίν απο μερικούς μήνες ανακοινώθηκε ότι θα σκηνοθετήσει και το "The Stand", την μεγαλόπνοη και ταλαιπωρημένη μεταφορά της νουβέλας του Stephen King στον κινηματογράφο.

Το επόμενο σκηνοθετικό εγχείρημα του Boone θα είναι η νέα μεταφορά στο σινεμά του "The Vampire Chronicles" της νουβέλας της Anne Rice που μεταφέρθηκε για πρώτη φορά το 1994, με τον τίτλο "Interview With The Vampire" και πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Tom Cruise.

Σύμφωνα με τον Simon Kinberg, παραγωγό της Marvel:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουμε αυτό το νέο κομμάτι του σύμπαντος των X-Men και τόσο χαρούμενοι που θα το κάνουμε μαζί με τον Josh Boone, ο οποίος είναι ο ιδανικός σκηνοθέτης για να αφηγηθεί αυτήν την ιστορία των νεανικών χαρακτήρων."

Με δεδομένο ότι η Fox δεν διαθέτει και πολλά περουσιακά στοιχεία στον κόσμο των σούπερ ηρώων, το στούντιο προσπαθεί να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο το χαρτί των X-Men, ένα franchise που έχει χειριστεί πολύ καλά στο παρελθόν και που συνεχίζει να της αποφέρει μεγάλα κέρδη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.