Η Fox Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Wool"

0

Η 20th Century Fox ετοιμάζει το "Wool", την κινηματογραφική μεταφορά της sci-fi νουβέλας του Hugh Howey. Η νουβέλα που αποτελεί το πρώτο μέρος της σειράς βιβλίων "Silo", κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011, ενώ η σειρά ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2013. Συνολικά η σειρά αποτελείται απο εννέα βιβλία που είναι χωρισμένα σε τρείς πράξεις, την κεντρική ιστορία (5 βιβλία), τα prequels (3 βιβλία) και το ένατο βιβλίο, που αποτελεί και τον επίλογο της σειράς.

Τον Μάρτιο του 2014 η σειρά κυκλοφόρησε και με την μορφή comic μέσα απο την Jet City Comics, και με συντελεστές τους Jimmy Palmiotti, Justin Gray και Jimmy Broxton.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μεταποκαλυπτική Γή. Καθώς ο αέρας του πλανήτη είναι πλέον ιδιαίτερα τοξικός, η ανθρωπότητα πασχίζει για την επιβίωση μέσα στο Silo, μια υπόγεια πόλη που εκτείνεται σε βάθος 144 πατωμάτων κάτω απο την επιφάνεια. Σύντομα όμως οι κάτοικοι της υπόγειας πόλης θα διαπιστώσουν ότι η κατάσταση δεν είναι ακριβώς όπως την είχαν περιγράψει οι αρχές."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει η Nicole Perlman ("Guardians Of The Galaxy", "Captain Marvel"), βασισμένη στα προσχέδια που έγραψε ο J Blakeson ("The Disappearance of Alice Creed") και φυσικά στις νουβέλες του Hugh Howey.

Την παραγωγή θα επιβλέψουν οι Ridley Scott ("Blade Runner", "Alien") και Steven Zaillian ("The Girl with the Dragon Tattoo"), οι οποίοι μαζί με την 20th Century Fox φιλοδοξούν η ταινία να αποτελέσει την απαρχή ενός κινηματογραφικού franchise...

WOOL-Hugh-Howey

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.