Η Fox Ετοιμάζει τη Συνέχεια του "Chronicle"

0

Υστερα απο τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας "Chronicle" που κέρδισε κοινό και κριτικούς με το πρωτότυπο σενάριο και την εντυπωσιακή κινηματογράφηση, η Fox έχει ήδη παραγγείλει τη συνέχεια του.

Ο σεναριογράφος της πρώτης ταινίας Max Landis έχει ήδη ξεκινήσει το γράψιμο του σεναρίου της συνέχειας. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο Landis αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Josh Trank δεν πρόκειται να επιστρέψει καθώς του έχει προταθεί η σκηνοθεσία του reboot του "Fantastic Four" και του "Venom" με αποτέλεσμα να μην έχει τον χρόνο να σκηνοθετήσει το "Chronicle 2".
Επίσης ανέφερε οτι στη δεύτερη ταινία θα δούμε τη γέννηση του super "κακού" κάτι που προφανώς σημαίνει οτι θα επιστρέψει ο Andrew (Dane DeHaan) πιο κακός και πιο δυνατός όσο ποτέ.

Τελειώνοντας ο Max Landis είπε οτι όλοι μας έχουμε φανταστεί να έχουμε super δυνάμεις αλλά δεν θα τις χρησιμοποιούσαμε όλοι με τον ίδιο τρόπο καθώς κάποιοι θα τις χρησιμοποιούσαν για καλό και άλλοι για κακό.. Υστερα απο το εντυπωσιακό πρώτο "Chronicle" η προσμονή για κάτι αντίστοιχο μεγαλώνει και το cinemode θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην προετοιμασία της δεύτερης ταινίας και θα σας ενημερώνει για ότι νεότερο...

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.