Η Fox Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Starlight"

0

Υστερα απο το "Wanted", το "Kick-Ass" και το "Secret Service", ένα ακόμη comic του Mark Millar παίρνει το δρόμο για την μεγάλη οθόνη. Ο λόγος γίνεται για το "Starlight", το comic που έγραψε ο Mark Millar και σχεδίασε ο Goran Parlov.

"Σαράντα χρόνια πρίν, ο Duke McQueen έσωσε ένα εξωγήινο κόσμο απο την αφάνιση. Πίσω στη Γή κανείς δεν πίστευε την ιστορία του. Τώρα τα παιδιά του έχουν πλέον μεγαλώσει, η γυναίκα του απεβίωσε και η ζωή δεν πλέον πολλά να του προσφέρει. Μέχρι την ημέρα που θα εμφανιστεί ένα περίεργο αγόρι απο τον κόσμο που έσωσε και που θα τον παροτρύνει για μια τελευταία περιπέτεια. Θα μπορέσει άραγε ο Duke να ξανίγει ήρωας?"

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Gary Whitta ("The Book of Eli", "After Earth"), ο οποίος πρίν απο λίγο καιρό συμφώνησε να γράψει και το σενάριο της spin-off ταινίας του Star Wars, που θα σκηνοθετήσει ο Gareth Edwards.

Την υλοποίηση της μεταφοράς θα αναλάβει η Twentieth Century Fox και ο παραγωγός Simon Kinberg ("X-Men: First Class", "Abraham Lincoln: Vampire Hunter").

Το πρώτο τεύχος της σειράς comics, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2014, ενώ το έκτο και τελευταίο τεύχος θα κυκλοφορήσει στίς 15 Οκτωβίου.

starlight-comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.