Η Fox Ετοιμάζει Τη Μεταφορά του "Fortunately, the Milk"

0

Σύμφωνα με το THR, η 20th Century Fox βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των δικαιωμάτων του "Fortunately, the Milk", του παιδικού βιβλίου που έγραψε ο Neil Gaiman ("American Gods", "Coraline").

"Ξερεις πολύ καλά τι συμβαίνει όταν όταν η μαμά σου φεύγει σε επαγγελματικό ταξίδι και αφήνει το μπαμπά στη θέση της. Αφήνει μια πολύ μακρά λίστα με πράγματα που αυτός θα πρέπει να κάνει. Και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. Δυστυχώς όμως ο μπαμπάς ξεχνά. Ετσι την επόμενη ημέρα, πρίν απο το πρωινό, πρέπει να πάει στο μαγαζί της γωνίας και αυτή εδώ είναι η ιστορία γιατί αργεί τόσο πολύ να επιστρέψει. Μέρη της ιστορίας αποτελούν ο χρονοταξιδιώτης Καθηγητής-δεινόσαυρος Steg, κάποια πράσινα περίεργα πλάσματα, η Βασίλισσα των Πειρατών, ένα περίφημο διαμάντι, εξωγήινοι και ένα πολύ σημαντικό χαρτονένιο κουτί με γάλα."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Bret McKenzie ("Flight of the Conchords" TV Series), ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Edgar Wright ("Scott Pilgrim vs. the World", "The World's End"). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Johnny Depp, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Zareh Nalbandian της Animal Logic Entertainment ("The Lego Movie").

Το φίλμ αναμένεται να υλοποιηθεί σαν ένας συνδυασμός animation με live-action, κάτι που σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός του θα κινηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.