Η Fox Απέκτησε Το "Fall of Gods"

0

Η 20th Century Fox απέκτησε το "Fall of Gods", ένα φίλμ βασισμένο στην Σκανδιναβική μυθολογία που ξεκίνησε σαν βιβλίο φαντασίας μέσα απο το Kickstarter. Δημιουργός του βιβλίου είναι ο Rasmus Berggreen, ο οποίος σχεδίασε το βιβλίο μέσα απο την εταιρεία του MOOD και με την βοήθεια του Michael Vogt, του σεναριογράφου του βιντεοπαιχνιδιού "Hitman".

fall-of-gods

"Το 'Fall of Gods' είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο εμπνευσμένο απο την Σκανδιναβική μυθολογία, που ακολουθεί τον Vali, έναν πολεμιστή στοιχειωμένο απο το παρελθόν του, ο οποίος πλέον έχει έτην ηρεμία στην αγκαλιά μιας γυναίκας. Για χρόνια έζησε μακριά απο την κοινωνία, φροντίζοντας την φάρμα του, προσαπθώντας να ξεχάσει τις μάχες που έδωσε και τα εγκλήματα που διέπραξε. Ομως μια μέρα η γυναίκα του εξαφανίζεται και ο ίδιος θα πρέπει να βγεί έξω να την αναζητήσει.
Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα πλάσματα του Jotunheim και τον πανίσχυρο Aesir. Ξαφνικά, ο άνδρας που νόμισε ότι έθαψε πολύ βαθιά, επιστρέφει στην επιφάνεια και αναζητά την εκδίκηση."

fall-of-gods

Σύμφωνα με το THR, την σκηνοθεσία της μεταφοράς θα αναλάβει ο Wes Ball ("The Maze Runner"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Rasmus Berggreen.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του project στο Kickstarter.

Δείτε το demo:

 

fall-of-gods---poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.