Η FOX Απέκτησε Τα Δικαιώματα του "The Empty Man"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η 20th Century Fox απέκτησε τα δικαιώματα του "The Empty Man", της εικονογραφημένης νουβέλας της BOOM!, που έγραψε ο Cullen Bunn και σχεδίασε η καλλιτέχνης Vanesa R. Del Rey.

"Έχει περάσει ένας χρόνος απο απο την πρώτη καταγεγραμμένη υπόθεση της ασθένειας Empty Man και κανένα φάρμακο δεν έχει καταφέρει να την περιορίσει. Τα αίτια είναι άγνωστα και τα συμπτώματα περιλαμβάνουν έκρηξη οργής, φρικτές παρασθήσεις, τάσεις αυτοκτονίας που καταλήγουν στο θάνατο ή σε ένα σχεδόν άψυχο, "άδειο" κατατονικό στάδιο. Καθώς οι φονικές αιρέσεις ανθούν σε όλη τη χώρα, το FBI και το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων [CDC] ενώνουν τις δυνάμεις τους για ερευνήσουν το Empty Man, ελπίζοντας ότι θα βρούν ένα τρόπο να σταματήσουν τις αιρέσεις και να βρούν τη θεραπεία."

Η FOX Απέκτησε Τα Δικαιώματα του "The Empty Man"

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο David Prior (AM1200), ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία, κάνοντας έτσι το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Η μεταφορά του "The Empty Man" αποτελεί μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στη 20th Century Fox και την Boom! Studios, που περιλαμβάνει επίσης το "Protocol Orphans", το "Tag", το "Imagine Agents", το "Deep State" και το "The Rinse".

The-Empty-Man-cover

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.