Η Fox 2000 Απέκτησε Το "Love Letters To The Dead"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Fox 2000 απέκτησε τα δικαιώματα του "Love Letters to the Dead", της νουβέλας που έγραψε η Ava Dellaira. Ο σκοπός της απόκτησης είναι η μεταφορά της νουβέλας στον κινηματογράφο, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Temple Hill.

"Η ιστορία ξεκινά σαν μια εργασία για το μάθημα των Αγγλικών: Γράψτε ένα γράμμα σε ένα νεκρό πρόσωπο. Η Laurel επιλέγει τον Kurt Cobain, τον αγαπημένο τραγουδιστή της May, της νεκρής αδελφής της. Σύντομα η Laurel έχει ένα σημειωματάριο γεμάτο με γράμματα για τους νεκρούς. Αναμεσά τους οι Janis Joplin, Judy Garland, Amelia Earhart και η Amy Winehouse. Ομως η Laurel δεν δίνει κανένα απο αυτά τα γράμματα στην καθηγήτρια της.

Μέσα στα γράμματα η Laurel καταγράφει τις πρώτες ημέρες του γυμνασίου, τις νέες της φιλίες, την θρυμματισμένη της οικογένεια, την πρώτη της αγάπη και το πιο σημαντικό, τον θρήνο για τον χαμό της αδελφής της. Ομως πως μπορείς να θρηνήσεις κάποιον που δεν έχεις συγχωρήσει? Και πως πως θα ανακαλύψεις την πραγματική σου ταυτότητα, όταν ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου πέθανε μαζί με το άτομο που αγαπούσες?

Οταν η Laurel αρχίζει να γράφει την αλήθεια για το τι πραγματικά της συνέβη, τότε αρχίζει να αποδέχεται και αυτό που συνέβη στην May. Και όταν η Laurel αρχίζει να βλέπει την αδελφή όπως ήταν - αγαπητή, απίστευτη και άκρως προβληματική - μόνο τότε αρχίζει να ανακαλύπτει το δικό της μονοπάτι."

Το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς θα γράψει η συγγραφέας της νουβέλας Ava Dellaira, ενώ την παραγωγή θα συντονίσουν οι Elizabeth Gabler και Erin Siminoff της Fox 2000 και οι Wyck Godfrey και Marty Bowen ("The Maze Runner", "The Fault in Our Stars"), της Temple Hill.

Love-Letters-To-The-Dead-novel

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.