Η DNA Films Απέκτησε Το "The Loney"

0

Η DNA Films απέκτησε τα δικαιώματα "The Loney", της gothic, νουβέλας τρόμου του Andrew Michael Hurley.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 1976, σε ένα άγριο, παραθαλάσσιο τοπίο της βορειοδυτικής Αγγλίας και ακολουθεί τον 15χρονο Tonto και τον μεγαλύτερο αδελφό του Hanny, που ξεκινούν το ετήσιο προσκύνημα τους μαζί με τους γονείς τους, ένα καθολικό ιερέα και ένα πλήθος άλλων περιέργων χαρακτήρων σε ένα κοντινό ναό. Οι γονείς του Hanny ελπίζουν ότι ο θαυματουργός ναός θα θεραπεύσει τις φαινομενικά σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες και την αφωνία του.

Ολοι βρίσκονται στριμωγμένοι μέσα σε ένα παλιό σπίτι που, δυο φορές την ημέρα, περικλείεται απο μια φονική παλίρροια, ενώ το μυστήριο απο το θάνατο του περσινού ιερέα αιωρείται ακόμη πάνω απο τα κεφάλια τους. Ακόμη πιο σκοτεινό είναι το ζευγάρι που μένει σε ένα σπίτι δίπλα στον κόλπο, μαζί με ένα - πιθανότατα ανήλικο - έγκυο κορίτσι σε αναπηρικό καροτσάκι."

Η νουβέλα του Andrew Michael Hurley εκδόθηκε το 2015 και μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ακόμη και απο τον μαιτρ του τρόμου Stephen King, που την χαρακτήρισε σαν "ένα απίστευτο έργο φαντασίας".

Την παραγωγή του φίλμ θα υλοποιήσει η DNA Films, η εταιρεία πίσω απο τις ταινίες "28 Days Later" & "28 Weeks Later", το "Ex Machina" και προσεχώς το sequel του "Trainspotting" και το "Annihilation" του Alex Garland.

Η DNA Films Απέκτησε Το "The Loney"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.