Η Disney Ετοιμάζει 3 Spinoffs Του "Star Wars"

0

Οταν η Disney αγόρασε τα δικαιώματα του "Star Wars" απο τον George Lucas για περισσότερα απο 4 δις δολάρια, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η Disney θα "ξεχειλώσει" το franchise μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Κάτι που αποδεικνύεται πλεόν και στην πράξη, καθώς εχθές ο Bob Iger - CEO της Disney - ανακοίνωσε ότι εκτός απο την νέα τριλογία του "Star Wars", η εταιρεία ετοιμάζει και τρείς ακόμη ταινίες spinoffs, δηλάδη τρία φίλμ εμπνευσμένα απο το franchise αλλά όχι συνδεδεμένα θεματικά με τις παλιές ή τις καινούργιες τριλογίες.

Οι τρείς αυτές ανεξάρτητες ταινίες θα κυκλοφορήσουν ανάμεσα στα τρία νέα επεισόδια του "Star Wars" και πιθανότατα θα έχουν ως πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες του Boba Fett, του Han Solo και του Yoda αντίστοιχα. Ετσι απο το 2015 και μετά, κάθε χρόνο θα κυκλοφορεί και μια νέα ταινία του franchise.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το spinoff που θα έχει ως επίκεντρο τον χαρακτήρα του κυνηγού επικυρηγμένων Boba Fett θα γραφτεί απο τον Lawrence Kasdan ("The Empire Strikes Back", "Return of the Jedi"), το spinoff με τον Han Solo θα γράψει ο Simon Kinberg ("Sherlock Holmes", "X-Men: Days of Future Past"), ενώ το spinoff του Yoda δεν βρεί πρός το παρόν σεναριογράφο.

Αν και το σύμπαν του "Star Wars" είναι απέραντο και μαγευτικό, η πρόθεση της Disney να κυκλοφορεί μια νέα ταινία "Star Wars" κάθε χρόνο, θα έχει ως αποτέλεσμα τον κορεσμό και το "κάψιμο" του franchise...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.