Η Columbia Pictures Ετοιμάζει Το Sequel Του "Zombieland"

0

Υστερα απο την αποτυχημένη προσπάθεια μεταφοράς της ιστορίας στην τηλεόραση, το franchise του "Zombieland" επιστρέφει στο σινεμά, καθώς σύμφωνα με το THR, η Columbia Pictures παρήγγειλε το sequel της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2009, με πρωταγωνιστές τους Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone και Abigail Breslin.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι τέσσερις πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στο δεύτερο φίλμ, κάτι που ισχύει τόσο για τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer ("Gangster Squad", "Venom"), όσο και για τους σεναριογράφους Rhett Reese & Paul Wernick ("Deadpool").

Η Columbia Pictures Ετοιμάζει Το Sequel Του "Zombieland"

Σύμφωνα με τον Sanford Panitch, τον Πρόεδρο της Columbia Pictures:

"Αυτό είναι ένα απο τα projects που οι θαυμαστές επιθυμούσαν εδώ και πολύ καιρό και κανείς δεν το ήθελε περισσότερο απο τους Emma, Woody, Jesse και Abigail. Αυτοί είναι απο τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς και νομίζω πως ήθλεαν πολύ να επιστρέψουν επειδή αγαπούν αυτούς τους χαρακτήρες. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που και ο Ruben Fleischer ήθελε να επιστρέψει στο sequel, καθώς η δουλειά του στο 'Venom' είναι εξαιρετική."

Αν και ο πιλότος της τηλεοπτικής σειράς του "Zombieland" δεν ενθουσίασε καθόλου τους ιθύνοντες του Amazon, που αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση της τηλεοπτικής μεταφοράς, το κινηματογραφικό sequel φαντάζει τελείως διαφορετικό, καθώς διαθέτει όλους τους συντελεστές του πρώτου φίλμ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.