Η Cate Blanchett Θα Υποδυθεί Την Lucille Ball

0

Σύμφωνα με το TheWarp, η Cate Blanchett θα υποδυθεί την Lucille Ball, την Αμερικανίδα ηθοποιό, που αν και ξεκίνησε σαν μοντέλο εξελίχθηκε στην πρώτη γυναίκα που διηύθυνε ένα μεγάλο στούντιο της Αμερικανικής τηλεόρασης.

Το φίλμ θα καταγράψει τον 20χρονο γάμο της Ball με τον Desi Arnaz, με τον οποίο πρωταγωνιστούσε στην κλασσική τηλεοπτική κωμωδία "I Love Lucy". Η Ball απέκτησε δυο παιδιά με τον Arnaz, πρίν απο το χωρισμό τους το 1960, ενώ ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκε τον κωμικό Gary Morton.

Η βραβευμένη με δυο Oscar Blanchett ("The Aviator", "Blue Jasmine"), διανύει μια εξαιρετική περίοδο της καριέρας της, με πολλά νέα φίλμ, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να αποσπάσει την έκτη υποψηφιότητα της, για την συμμετοχή της στην δραματική ταινία "Carol" του Todd Haynes, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον προσεχή χειμώνα.

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Aaron Sorkin ("The Social Network", "The Newsroom"), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν τα παιδιά της Ball, Lucie Arnaz και Desi Arnaz Jr., μαζί με την Jenna Block της Escape Artists. .

Με υπόβαθρο την εντυπωσιακή ιστορία της Lucille Ball και την ικανότητα του Aaron Sorkin στις βιογραφίες, το φίλμ φαντάζει σαν ένα οσκαρικό όχημα όπου η Cate Blanchett θα λάβει μια ακόμη υποψηφιότητα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.