Η 20th Century Fox Ετοιμάζει Το Reboot Του "Predator"

0

Σύμφωνα με το THR, η 20th Century Fox ετοιμάζει το reboot του "Predator", του franchise που ξεκίνησε το 1987 με την εξαιρετική ταινία του John McTiernan.

"Μια ελίτ ομάδα των ειδικών δυνάμεων σε απόρρητη αποστολή στη ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής, βλέπει τα μέλη της να αποδεκατίζονται ένας πρός ένας, απο ένα αόρατο εχθρό."

Με πολύ πρωτότυπο σενάριο, καταιγιστική δράση και τον Arnold Schwarzenegger στα καλύτερα του, η ταινία του McTiernan δικαίως θεωρείται ως μια απο τις καλύτερες sci-fi περιπέτειες όλων των εποχών.

predator-1987

To 1990 κυκλοφόρησε η συνέχεια με το κατώτερο πλήν αξιοπρεπές “Predator 2”, με πρωταγωνιστή τον Danny Glover και σκηνοθέτη τον Stephen Hopkins (Blown Away, 24).

Το 2004 & το 2007 κυκλοφόρησαν δυο αδιάφορες spi-off ταινίες, το "Alien vs. Predator" και το "Aliens vs. Predator: Requiem" αντίστοιχα, ενώ το 2010 o Robert Rodriguez και ο Nimród Antal προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αναβιώσουν το franchise με την ταινία "Predators".

Τη σκηνοθεσία της νέας προσπάθειας θα αναλάβει ο Shane Black ("Kiss Kiss Bang Bang", "Iron Man III"), ο οποίος συμμετείχε σαν ηθοποιός στην αρχική ταινία του 1987 στο ρόλο του στρατιώτη Hawkins, ενώ συνέβαλε και στη συγγραφή του σεναρίου. Ο Black θα ασχοληθεί και με το σενάριο της νέας ταινίας, μαζί με τον Fred Dekker ("The Monster Squad", "Tales from the Crypt").

Αν και πρός το παρόν είναι άγνωστη η πλοκή της νέας ταινίας, η παρουσία του Shane Black εγγυάται μια σοβαρή προσέγγιση σε ένα franchise που αξίζει καλύτερης τύχης.

Δείτε το trailer της ταινίας του 1987:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.