Η 20th Century Fox Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "Murder on the Orient Express"

0

Η 20th Century Fox απέκτησε τα δικαιώματα του "Murder on the Orient Express", της κλασικής νουβέλας της Agatha Christie.

"Μόλις μετά τα μεσάνυχτα, μια χιονοθύελλα ακινητοποιεί το Orient Express στη μέση της Γιουγκοσλαβίας. Το πολυτελές τρένο είναι απροσδόκητα γεμάτο για αυτήν την εποχή. Το επόμενο πρωινό όμως, το τρένο έχει εναν επιβάτη λιγότερο. Ενας αξιοσέβαστος Αμερικανός βρίσκεται νεκρός στο κουπέ του, μαχαιρωμένος και με την πόρτα του κλειδωμένη απο μέσα. Ο Hercule Poirot βρίσκεται επίσης στο τρένο, έχοντας προλάβει την τελευταία στιγμή να κλείσει ενα κουπέ β' διαλογής, αλλά και την πιο εκπληκτική υπόθεση της καριέρας του."

Σύμφωνα με το THR, τη νέα μεταφορά της νουβέλας στο κινηματογράφο θα αναλάβει απο τη θέση του παραγωγού ο Ridley Scott ("Blade Runner", "Alien"), μαζί με τους Mark Gordon ("Saving Private Ryan") και Simon Kinberg ("X-Men: First Class").

Η πρώτη ταινία του "Murder on the Orient Express" κυκλοφόρησε το 1974 σκηνοθετημένη απο τον Sidney Lumet και με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Albert Finney ("Big Fish").

Αν και κλασικά, τα έργα της Christie πάντα είχαν μια δυσκολία στη μεταφορά τους καθώς ήταν πολύ καλύτερα στο διάβασμα παρά στη θέαση. Σε μια εποχή όπου κυριαρχούν οι super-ήρωες, η κίνηση της 20th Century Fox να μεταφέρει ξανά τις περιπέτειες του ευφυούς πλήν βαρετού για τα σημερινά δεδομένα Βέλγου Ντετέκτιβ στη μεγάλη οθόνη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ώς ρίσκο. Εκτος και άν ο Ηρακλής Πουαρό παρουσιαστεί και αυτός σαν σούπερ-ήρωας, κάτι που είδαμε να συμβαίνει στίς αστείες ταινίες του Sherlock Holmes με τον Robert Downey Jr.....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.