Η 20th Century Fox Ανακοίνωσε Το "Deadpool"

0

Υστερα απο χρόνια σχεδιασμού και εικασιών, η Fox και η Marvel αποφάσισαν τελικά να προχωρήσουν το "Deadpool", την spin-off ταινία του χαρακτήρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο σινεμά στο φίλμ "X-Men: Origins - Wolverine", που κυκλοφόρησε το 2009.

Ο χαρακτήρας του αντι-ήρωα, Deadpool δημιουργήθηκε απο τους Rob Liefeld και Fabian Nicieza και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1991, στα comics της Marvel. Ο Deadpool είναι ένας φριχτά παραμορφωμένος και πνευματικά ασταθής μισθοφόρος, που μπορεί να αναζωογονείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Rhett Reese και Paul Wernick, ("Zombieland"), ενώ στη σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Tim Miller που θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

Οσον αφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το πιο πιθανό είναι ότι θα τον αναλάβει και πάλι ο Ryan Reynolds, αν και αυτό δεν έχει επισημοποιηθεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Deadpool είναι ένας απο του πιο άγριους και αντισυμβατικούς χαρακτήρες της Marvel, και αν η εταιρεία θέλει πραγματικά να πετύχει η ταινία του, το φίλμ θα πρέπει να είναι αυστηρώς ακατάλληλο και σκοτεινό, κάτι που το στούντιο αποφεύγει καθώς στοχεύει στο πολύ νεανικό κοινό.

Το "Deadpool" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στίς 12 Φεβρουαρίου του 2016.

Δείτε το δοκιμαστικό βίντεο του "Deadpool", βάση του οποίου το στούντιο ενέκρινε την παραγωγή της ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.