Η Focus Features Απέκτησε Το "Patience"

0

Η Focus Features απέκτησε τα δικαιώματα "Patience", της best-selling, εικονογραφημένης νουβέλας που έγραψε ο Daniel Clowes. Σκοπός της απόκτησης των δικαιωμάτων της νουβέλας που πραγματεύεται τις θυσίες που κάνουμε στο όνομα της αγάπης, είναι φυσικά η μεταφορά της στον κινηματογράφο.

"Οταν η γυναίκα του Patience δολοφονείται, ο Jack πέφτει σε ένα βαθύ λάκο οργής, πένθους και ενοχής. Δέκα χρόνια μετά, ο Jack πληροφορείται την ύπαρξη μιας χρονομηχανής που μπορεί να του επιτρέψει να διορθώσει τα πράγματα. Απο εκείνη την στιγμή και μετά, ο Jack εισέρχεται σε ένα ψυχεδελικό ταξίδι μέσα απο το παρελθόν της Patience και τα γεγονότα που την μετέτρεψαν στη γυναίκα που γνώρισε και αγάπησε."

Το σενάριο της μεταφοράς, θα γράψει ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου Daniel Clowes, ενώ πρός το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του σκηνοθέτη. Το "Patience" δεν αποτελεί την πρώτη ενασχόληση του συγγραφέα με τον κινηματογράφο, καθώς το 2001 έγραψε το σενάριο του "Ghost World" (υποψήφιο για Oscar σεναρίου), ένα επίσης δικό του βιβλίο που μεταφέρθηκε στο σινεμά.

Πρίν απο περίπου ένα χρόνο, ο Clowes έγραψε το σενάριο και στο "Wilson", την κινηματογραφική μεταφορά της επίσης δικής του εικονογραφημένης νουβέλας, που θα κυκλοφορήσει ιστις αίθουσες τον Μάρτιο του 2017, με σκηνοθέτη τον Craig Johnson και πρωταγωνιστές τους Woody Harrelson και Laura Dern.

Η Focus Features Απέκτησε Το "Patience"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.