Έναρξη Γυρισμάτων Για Τον Joker Του Joaquin Phoenix

0

Η κινηματογραφική παρουσία του χαρακτήρα του Joker, είναι εξίσου περίεργη με τον ίδιο τον χαρακτήρα και πρόκειται να γίνει ακόμη πιο περίεργη καθώς η Warner Bros. αποφάσισε να υλοποιήσει δυο νέα φίλμ με δυο διαφορετικούς ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το πρώτο απο τα δυο, είναι ένα φίλμ που εντάσσεται στο σύγχρονο σύμπαν της DC και θα έχει στη θέση του πρωταγωνιστή τον Jared Letto, που υποδύθηκε (ανεπιτυχώς) τον χαρακτήρα στο φίλμ "Suicide Squad".

Το δεύτερο και πολύ πιο ενδιαφέρον φίλμ είναι αυτό με τον Joaquin Phoenix ("Walk the Line", "Gladiator") στον ρόλο του ψυχοπαθή εγκληματία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το φίλμ αποτελεί την ιστορία ενηλικίωσης του παρανοϊκού εχθρού του Batman και δεν μοιάζει καθόλου με τις προηγούμενες ταινίες comic της DC, καθώς θα εξελίσσεται στην Gotham City της δεκαετίας του 80΄ και θα έχει στύλ αστυνομικής ταινίας, παρόμοιο με τις ταινίες που σκηνοθέτησε εκείνη την εποχή ο Martin Scorsese, όπως το "Taxi Driver" και το "Raging Bull". Βέβαια, το όνομα του Scorsese δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία στην περιγραφή του φίλμ, καθώς ο καταξιωμένος σκηνοθέτης εκτελεί χρέη παραγωγού στο νέο φίλμ.

Την σκηνοθεσία του φίλμ έχει αναλάβει ο Todd Phillips ("The Hangover", "War Dogs"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Scott Silver ("The Fighter"), ένα σενάριο που πιθανότατα έχει επηρρεαστεί απο το comic "Batman: The Killing Joke" που δημιούργησε ο Alan Moore.

Έναρξη Γυρισμάτων Για Το Joker Του Joaquin Phoenix

Αν και η επιλογή του Todd Phillips φαντάζει κάπως περίεργη, η παρουσία του Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η τύπου Scorsese προσέγγιση, αφήνουν αρκετές ελπίδες για ένα αξιόλογο φίλμ που αναμένεται σαν μια πρωτότυπη μίξη γκανγκστερικού δράματος και ταινίας comic.

Τα γυρίσματα της ατιτλοφόρητης ταινίας του "Joker" θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο στην Νέα Υόρκη.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.