Έφυγε Ο Stan Lee [1922-2018]

0

O Stan Lee, ένας απο τους ανθρώπους που επηρρέασαν το Hollywood όσο λίγοι, απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών. Ο δημιουργός των comic χαρακτήρων Spider-Man, Fantastic Four, X-Men, Incredible Hulk, Iron Man και πολλών, πολλών άλλων, μπορεί να έφυγε αλλά αφήνει πίσω του μια τεράστια κληρονομιά, τόσο για τους φίλους της Marvel Comics, όσο και για τους φίλους του κινηματογράφου.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή του θρυλικού δημιουργού comic είχε δυο όψεις, μια λαμπερή μπροστά απο τις κάμερες, με αμέτρητες cameo εμφανίσεις στις ταινίες της Marvel και μια αρκετά πιο σκοτεινή πίσω τις κάμερες, με καταγγελίες για ανθρώπους του περιβάλλοντος του που υπαιξερούσαν τα χρήματα του. Μια άσχημη κατάσταση που επιδεινώθηκε απο τον θάνατο της συζύγου του Joan, το 2017.

Με αμέτρητες συνεργασίες με τους κορυφαίους εικονογράφους και συγγραφείς απο τον χώρο των comics, o Stan Lee αφήνει πίσω του, ένα τεράστιο έργο, που θα συνεχίσει να επηρρεάζει και να εμπνέει τόσο το Hollywood, όσο και τους νέους δημιουργούς, για πολλά ακόμη χρόνια...

R.I.P

Έφυγε Ο Stan Lee [1922-2018]

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.