Η Dreamworks Απέκτησε Το "The Voyeur’s Motel"

0

Συμφωνα με το Deadline, η Dreamworks απέκτησε τα δικαιώματα του "The Voyeur’s Motel", του "πικάντικου" βιβλίου του Gay Talese, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 12 Ιουλίου.

Η ιστορία που είναι βασισμένη σε ένα άρθρο του Νewyorker, εστιάζει στον Gerald Foos, τον ιδιοκτήτη ενός μοτέλ στο Colorado, που επί δεκαετίες παρακολουθούσε κρυφά μέσα απο τις σχάρες του εξαερισμού στο ταβάνι, τα "παράνομα ζευγάρια" που διέμεναν στα δωμάτια του.

"Στις 7 Ιανουαρίου του 1980 και λίγο πρίν την έκδοση του βιβλίου του 'Thy Neighbor’s Wife', ο Gay Talese έλαβε ένα ανώνυμο γράμμα απο έναν άνδρα στο Colorado.

'Απο την στιγμή που έμαθα για την πολυετή σου έρευνα γύρω απο το εξωσυζυγικό σέξ στην Αμερική, νιώθω πως διαθέτω τόσο σημαντικές πληροφορίες που θα μπορούσα να συνεισφέρω στο περιεχόμενο αυτού του βιβλίου ή σε κάποιο μελλοντικό.'

Ο άνδρας συνέχισε, αποκαλύπτωντας στον Talese, ένα αξιομνημόνευτο, σοκαριστικό μυστικό, τόσο ενδιαφέρον που ο Talese ταξίδεψε στο Colorado για να το επιβεβαιώσει με τα ίδια του τα μάτια. Ομως επειδή ο συγγραφέας του γράμματος επέμεινε στην ανωνυμία του, ο Talese τελικά δεν χρησιμοποιήσε τις πληροφορίες του. Κατά την διάρκεια των επόμενων 35 χρόνων, ο άνδρας συχνά καλούσε τον Talese και τον ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ζωή του, επιμένοντας στην διατήρηση της ανωνυμίας του. Τελικά, ύστερα απο 35 χρόνια, είναι έτοιμος να αποκαλυφθεί."

Στην σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Sam Mendes ("American Beauty"), ο οποίος ύστερα απο τις δυο ταινίες του James Bond ("Skyfall" & "Spectre"), επιστρέφει σε πιο γνώριμα λημέρια, καθώς απ΄'οτι αποδείχθηκε οι ταινίες δράσης δεν του ταιριάζουν και τόσο.

Την παραγωγή του "The Voyeur’s Motel" θα επιβλέψει ο Steven Spielberg...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.