Ο Doug Liman Θα Σκηνοθετήσει Το "Chaos Walking"

0

Σύμφωνα με το THR, ο Doug Liman βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα στούντιο της Lionsgate και της Summit, για την ανάληψη της σκηνοθεσίας του "Chaos Walking", την κινηματογραφική μεταφορά της τριλογίας βιβλίων φαντασίας που έγραψε ο Patrick Ness και που αρχικά είχε αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Robert Zemeckis ("Back to the Future", "Contact").

"Ο Todd Hewitt είναι το μοναδικό αγόρι σε μια πόλη ανδρών. Απο την στιγμή που οι έποικοι μολύνθηκαν με το μικρόβιο Noise, ο Todd μπορεί να ακούει ότι σκέφτονται οι άλλοι και οι άλλοι ότι σκέφτεται αυτός. Ο Todd βρίσκεται μόλις ένα μήνα πρίν απο την ενηλίκωση, όμως μέσα στην κακοφωνία, ξέρει ότι η πόλη του κρύβει κάτι - κάτι τόσο άσχημο που θα αναγκάσει τον Todd να τραπεί σε φυγή με μοναδική συντροφία τον σκύλο του, του οποίου την πιστή και απλή φωνή επίσης ακούει.
Με τους εχθρικούς άνδρες της πόλης να τους καταδιώκουν, οι δυο τους θα πέσουν πάνω σε ένα περίεργο και μυστηριώδες πλάσμα: ένα κορίτσι. Ποιά είναι? Γιατί δεν σκοτώθηκε απο το μικρόβιο όπως όλες οι γυναίκες του Νέου Κόσμου?"

Ο Liman ξεκίνησε την καριέρα του με ανεξάρτητα φίλμ, ενώ η πρώτη του μεγάλη σκηνοθετική δουλειά ήρθε το 2002 με το "The Bourne Identity". Εκτοτε ακολούθησαν το "Mr. & Mrs. Smith", το "Jumper" και πιο πρόσφατα το "Edge of Tomorrow", ταινίες που αν και επιτυχημένες εισπρακτικά δεν συγκέντρωσαν και πάρα πολύ καλές κριτικές.

Το σενάριο της μεταφοράς έγραψε αρχικά ο εξαιρετικός σεναριογράφος Charlie Kaufman ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Being John Malkovich"), ενώ πρόσφατα το αναθεώρησε η Jamie Linden ("Money Monster"), βασισμένη στο πρώτο βιβλίο της τριλογίας, το "The Knife of Never Letting Go".

Με δεδομένο ότι το "Chaos Walking" αποτελείται απο τρία βίβλια, η Lionsgate φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο franchise φαντασίας, το μέλλον του οποίου θα εξαρτηθεί απο την επιτυχία της πρώτης ταινίας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.