Η Daisy Ridley Θα Είναι Η Νέα Lara Croft?

0

Υστερα απο την συμμετοχή της στο "Star Wars: The Force Awakens", η 23χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Daisy Ridley φαίνεται πως έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της στο Hollywood, κάθως πέρα απο την συμμετοχή της στις μελλοντικές ταινίες του "Star Wars", φαίνεται να είναι υποψήφια και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο reboot ενός άλλου κινηματογραφικού franchise: του "Lara Croft".

Αν και οι δυο πρώτες ταινίες απο την πρώτη μεταφορά του videogame της Eidos Interactive (και πλέον της Square Enix) δεν κατάφεραν να συγκινήσουν, η MGM και η Warner Bros φαίνονται αποφασισμένες να προχωρήσουν στο reboot του franchise, αναζητώντας την νεαρή ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την νεαρή Lara. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Daisy Ridley φαίνεται να είναι μια απο τις επικρατέστερες υποψηφίους, καθώς διαθέτει την αγγλική προφορά και την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για το ρόλο. Μια ηθοποιός που κατά την γνώμη μας είναι μεν ταλαντούχα, αλλα φαίνεται να στερείται του σεξαπίλ που θα πρέπει να διαθέτει η ηθοποιός που θα υποδυθεί την sexy αρχαιολόγο.

lara croft

Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Νορβηγός Roar Uthaug, ο οποίος σκηνοθέτησε και την πολύ αξιόλογη ταινία καταστροφής "The Wave" ["Bølgen"], ενώ το πολύπαθο σενάριο που κατά καιρούς έγραψαν οι Evan Daugherty, Marti Noxon, Mark Fergus και Hawk Ostby πιθανότατα θα αναθεωρηθεί απο κάποιον νέο σεναριογράφο.

Με δεδομένο ότι η Square Enix έχει ήδη προχωρήσει στο reboot του videogame με τους τίτλους "Tomb Raider" και "Rise Of The Tomb Raider", το κινηματογραφικό reboot δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί και η επιλογή της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει την δυναμική ηρωίδα, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την επιτυχία της νέας προσπάθειας...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.