Η Cross Creek Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Unearthed"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Cross Creek Pictures απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "Unearthed", την πρώτη απο τις δυο sci-fi νουβέλες που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο μέσα απο την Hyperion Books, της εκδοτικής εταιρείας της Disney. Και τα δυο βιβλία έχουν γραφτεί απο τις Amie Kaufman και Meagan Spooner, το συγγραφικό δίδυμο πίσω τα bestseller βιβλία "These Broken Stars", "This Shattered World" και "Their Fractured Light".

"Ο Jules Addison και η Amelia Radcliffe ενώνουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα εξερεύνησης ενός νέου πλανήτη, με σκοπό την αποκωδικοποίηση των μυστικών ενός αρχαίου πολιτισμού που εξαφανίστηκε πρίν απο πολλά χρόνια. Ομως αυτό που θα ανακαλύψουν εκεί, είναι κάτι που μπορεί να αποτελέσει το τέλος της ανθρωπότητας."

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Doug Liman, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Tyler Thompson. Ο Liman ξεκίνησε την καριέρα του με ανεξάρτητα φίλμ, ενώ η πρώτη του μεγάλη σκηνοθετική δουλειά ήρθε το 2002 με το "The Bourne Identity". Εκτοτε ακολούθησαν το "Mr. & Mrs. Smith", το "Jumper" και πιο πρόσφατα το "Edge of Tomorrow", ενώ το όνομα του έχει συνδεθεί και με τα μελλοντικά projects του "Dark Universe" και του "Chaos Walking".

Η ιστορία που χαρακτηρίζεται σαν μια συνάντηση της Lara Croft και του Indiana Jones στο βαθύ διάστημα, μπορεί να φαντάζει ενδιαφέρουσα για υλοποίηση σε νουβέλα, όμως η κινηματογραφική της μεταφορά δεν θα είναι το ίδιο εύκολη, καθώς οι ταινίες στο διάστημα αποτελούν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα για όλους τους σκηνοθέτες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.