Η CBS Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "Atlantis"

0

Η CBS Films απέκτησε τα δικαιώματα του "Atlantis", της τριλογίας ψηφιακών βιβλίων (e-books) που έγραψε ο A.G. Riddle. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 με τον τίτλο "The Atlantis Gene" και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

"70.000 χρόνια πρίν, η ανθρωπότητα έφτασε στο χείλος του αφανισμού. Επιβιώσαμε, αλλά κανείς δεν ξέρει πως. Μέχρι σήμερα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης έχει σχεδόν αρχίσει και η ανθρωπότητα μπορεί να μην επιβιώσει αυτή τη φορά."

atlantis-books-trilogy

Τον Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε το "Atlantis Plague", το δεύτερο βιβλίο της σειράς, ενώ το Μαϊο του 2014 κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας με τον τίτλο "The Atlantis World".

Η ιστορία της σειράς βιβλίων εστιάζει σε έναν ιδιαίτερα ευφυή γενετιστή και ένα πράκτορα της διεθνούς αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, που ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την αποτροπή μιας παγκόσμιας πανδημίας και την λύση γύρω απο το μεγαλύτερο μυστήριο όλων των εποχών: την αλήθεια πίσω απο την προέλευση της ανθρωπότητας.

Την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της sci-fi τριλογίας, θα συντονίσει ο Winnie Kemp, ενώ πρός το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.