Ανακοινώθηκε το Cast Του "Star Wars: Episode VII"

0

Υστερα απο μήνες εικασιών και παρέλαση ονομάτων, η Lucasfilm μέσα απο το site starwars.com ανακοίνωσε το cast του "Star Wars: Episode VII", της πρώτης απο την νέα σειρά ταινιών του franchise.

star-wars-episode-7-cast

Ολόκληρο το Cast Του «Star Wars: Episode VII»

Πέρα απο τα ονόματα των ηθοποιών Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew και Kenny Baker, που συμμετείχαν στίς πρώτες ταινίες, το cast συμπληρώνουν οι John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson και ο βετεράνος Max von Sydow.

Ανακοινώθηκε το Cast Του «Star Wars: Episode VII»

Max von Sydow, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, John Boyega, Daisy Ridley.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη J.J. Abrams:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους μοιραζόμαστε το cast του "Star Wars: Episode VII". Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπουμε τους αγαπημένους ηθοποιούς της original τριλογίας και αυτούς τους νέους & ταλαντούχους ηθοποιούς να συνεργάζονται μαζί για να ξαναζωντανέψουν αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Ξεκινάμε τα γυρίσματα σε δυο εβδομάδες και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κάνουν τους θαυμαστές υπερήφανους."

Κρίνοντας απο το cast, διακρίνουμε την πολύ έξυπνη κίνηση του J.J. Abrams να μην χρησιμοποιήσει γνωστά και φθαρμένα πρόσωπα του Hollywood, ακριβώς την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και ο George Lucas το 1977, όταν έδωσε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στους άσημους εκείνη την εποχή Harrison Ford, Carrie Fisher και Mark Hamill.

Το "Star Wars: Episode VII" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.