Ανακοινώθηκε Το Cast Του Νέου "Ghostbusters"

0

Μέσα απο τον λογαριασμό του στο Twitter, o σκηνοθέτης Paul Feig επιβέβαιωσε το casting του νέου "Ghostbusters", το οποίο για πρώτη φορά θα έχει γυναίκες πρωταγωνίστριες.

Στους τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους που θα αποτελέσουν την ομάδα των εξολοθρευτών θα βρεθούν η Melissa McCarthy ("Mike & Molly", "St. Vincent"), η Kristen Wiig ("Saturday Night Live", "Bridesmaids"), η Leslie Jones ("Saturday Night Live") και η Kate McKinnon ("Saturday Night Live").

Στην σκηνοθεσία του reboot βρίσκεται ο Paul Feig ("The Office", "Bridesmaids"), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο μαζί με την Katie Dippold ("The Heat").

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Paul Feig:

"Πολλοί χαρακτήρισαν την νέα ταινία σαν ένα τέχνασμα. Αν και μπορώ να δω την κυνική πλευρά αυτού του χαρακτηρισμού, εμένα μου αρέσει να δουλεύω με αστείες γυναίκες. Κάποιοι άλλοι είπαν, "Γιατί δεν κάνεις κάτι ανάμεικτο?". Εγώ όμως ενδιαφέρομαι περισσότερο για την ιδέα των θυλυκών Ghostbusters. Ετσι δουλεύει το μυαλό μου. Θέλω η δική μας εκδοχή να είναι πιο τρομακτική απο τις original ταινίες, για είμαι ειλικρινής. Η Katie Dipold και εγώ θέλουμε να δημιουργήσουμε μια τρομακτική κωμωδία. Δεν θέλουμε να είμαστε εγκρατείς."

Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι ο αρχικός σχεδιασμός του στούντιο ήθελε το original cast των Bill Murray, Dan Aykroyd και Harold Ramis να επιστρέφει για μια τελευταία περιπέτεια και την παράδοση της σκυτάλης σε νεότερα μέλη. Μια προσπάθεια που ναυάγησε αφενός λόγω της κατηγορηματικής άρνησης του Bill Murray που χαρακτήρισε το όλο εγχείρημα γελοίο και αφετέρου εξαιτίας του θανάτου του Harold Ramis.

Υστερα απο αυτές τις εξελίξεις, η Sony που δεν επιθυμούσε να αφήσει το franchise, αποφάσισε την γυναικεία εκδοχή των "Ghostbusters", σε μια προσπάθεια να "εκμεταλλευτεί" την έλλειψη γυναικείων χαρακτήρων δράσης στο Hollywood.

Αν κρίνουμε πάντως απο το cast, που περιλαμβάνει τρείς ηθοποιούς απο το διάσημο φυτώριο της κωμωδίας, "Saturday Night Live", η νέα εκδοχή αναμένεται απολύτως κωμική και στο στύλ των ταινίων που ο Paul Feig έχει ειδικευτεί τα τελευταία χρόνια, όπως το "Bridesmaids" και το "The Heat".

Το νέο "Ghostbusters" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, τον Ιούλιο του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.