Ανακοινώθηκε και Επίσημα η Συνέχεια του "Sin City"

0

Υστερα απο χρόνια αναμονής και εικασιών, ο Robert Rodriguez και ο Frank Miller ανακοίνωσαν σήμερα επίσημα ότι ξεκινούν την παραγωγή της συνέχειας του "Sin City". Η νέα ταινία θα έχει τον τίτλο "Sin City: A Dame to Kill For".

Αν και οι παραγωγοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με την πλοκή της ταινίας απ΄ότι φαίνεται θα ακολουθεί τον Dwight (Clive Owen) που προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα του και να ξεφύγει απο την κόλαση που έχει εγκλωβιστεί.

Οσον αφορά το cast, όλοι οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας αναμένεται να επιστρέψουν ενώ σίγουρα θα προστεθούν και κάποια νέα ηχηρά ονόματα του Hollywood. Την σκηνοθεσία θα αναλάβουν και πάλι οι Robert Rodriguez και Frank Miller ενώ δεν αποκλείεται και να συμμετάσχει και ο Quentin Tarantino σαν guest σκηνοθέτης.

Το "Sin City" του 2005 αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία, με πρωτοποριακή κινηματογράφηση, εντυπωσιακό τρόπο αφήγησης και εξαιρετικά visuals και ελπίζουμε η νέα ταινία να σταθεί αντάξια της. Το cinemode θα παρακολουθεί πολύ στενά το project και θα σας ενημερώνει για ότι νεότερο για την νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 4 Οκτωβρίου του 2013.

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.