Οι Πιο Αναμενόμενες Ταινίες Του 2019

0

"MIDSOMMAR"

Οι Πιο Αναμενόμενες Ταινίες Του 2019 - "Midsommar"

"Η Dani (Florence Pugh) και ο Christian (Jack Reynor), είναι ενα νεαρό ζευγάρι Αμερικανών, σε μια σχέση που είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ύστερα όμως απο μια οικογενειακή τραγωδία που τους κρατά μαζί, μια θλιμμένη Dani, ακολουθεί τον Christian και τους φίλους του, σε ενα ταξίδι σε ενα καλοκαιρινό φεστιβάλ σε ενα απομακρυσμένο χωριό της Σουηδίας. Αυτό που ξεκινά σαν ανέμελες καλοκαιρινές και ηλιόλουστες διακοπές, θα πάρει μια δυσοίωνη τροπή, καθώς οι εσωστρεφείς χωρικοί προσκαλούν τους καλεσμένους τους να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις, σύντομα ο ειδυλλιακός παράδεισος θα μετατραπεί σε ενα ανησυχητικό και απειλητικό μέρος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ari Aster ("Hereditary"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh, Jack Reynor, Will Poulter, William Jackson Harper, Julia Ragnarsson, Anna Åström, Björn Andrésen, Liv Mjönes, Henrik Norlén, Louise Peterhoff.

Πρεμιέρα: 3 Ιουλίου

Δείτε το trailer:


 

"THE LION KING"

Οι Πιο Αναμενόμενες Ταινίες Του 2019 - The Lion King

"Η ιστορία μας ταξιδεύει στην Αφρικανική σαβάννα, εκεί όπου γεννιέται ενας μελλοντικός βασιλιάς. Ο Simba έχει σαν είδωλο τον πατέρα του Βασιλιά Mufasa και αρχίζει να αποδέχεται το δικό του βασιλικό μέλλον. Ομως, δεν γιορτάζουν όλοι την έλευση του νέου λιονταριού. Ο Scar, ο αδελφός του Mufasa και πρώην διάδοχος του θρόνου, έχει τα δικά του σχέδια. Η μάχη για το Pride Rock, είναι γεμάτη με προδοσία, τραγωδία και δράμα και σαν αποτέλσμα την εξορία του Simba. Με την βοήθεια δυο νέων, περιέργων φίλων, ο Simba θα πρέπει να βρεί τον τρόπο να επιβιώσει και να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jon Favreau, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeff Nathanson, βασισμένος στην ιστορία της Brenda Chapman και τους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Irene Mecchi, Jonathan Roberts και Linda Woolverton.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Donald Glover, Seth Rogen, Keegan-Michael Key, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Billy Eichner, Alfre Woodard, Beyoncé, Eric André.

Αν και δεν το ζήτησε κανείς, το remake του "Lion King" αναμένεται σαν ενα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, ενώ ο Jon Favreau φαντάζει σαν μια ιδανική επιλογή.

Πρεμιέρα: 19 Ιουλίου

Δείτε το trailer:


 

"ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD"

Οι Πιο Αναμενόμενες Ταινίες Του 2019 - Once Upon a Time in Hollywood

"Η ιστορία εξελίσσεται στο Los Angeles του 1969, στο αποκορύφωμα της hippy εκδοχής του Hollywood. Το φίλμ ακολουθεί τον Rick Dalton (DiCaprio), τον πρώην στάρ μιας γουέστερν τηλεοπτικής σειράς και τον επι μακρόν κασκαντέρ του Cliff Booth (Pitt). Και οι δυο πασχίζουν να επιβιώσουν σε ένα Hollywood που πλέον δεν αναγνωρίζουν. Όμως ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γείτονα, την Sharon Tate."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Quentin Tarantino ("Pulp Fiction", "Kill Bill", "Django Unchained"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει αναλάβει ο Robert Richardson ("Kill Bill: Vol 1, 2", "Django Unchained", "The Hateful Eight"), ο μόνιμος συνεργάτης του Tarantino.

Στους ρόλους των Rick Dalton και Cliff Booth βρίσκονται οι Leonardo DiCaprio ("The Revenant") και Brad Pitt ("Fight Club") αντίστοιχα, στο ρόλο της Sharon Tate βρίσκεται η Margot Robbie ("Suicide Squad"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kurt Russell ("The Hateful Eight"), Tim Roth ("Reservoir Dogs"), Timothy Olyphant ("Justified"), Michael Madsen ("Kill Bill"), Zoë Bell ("Death Proof") και ο Burt Reynolds ("Boogie Nights").

Ο Quentin Tarantino επιστρέφει με ενα φίλμ που βρίσκεται ακριβώς μέσα στην comfort zone του, καθώς εξελίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 70'.

Πρεμιέρα: 26 Ιουλίου

Δείτε το trailer:


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2 3 4 5
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.