Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

0

Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"SAINT MAUD" [EPIX]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"Το φίλμ αποτελεί μια ανατριχιαστική και γενναία πρωτότυπη ματιά στην πίστη, την τρέλα και την σωτηρία, σε εναν παρηκμασμένο κόσμο. Η Maud, μια ευλαβής νοσοκόμα, αποκτά εμμονή με την διάσωση της ψυχής της ετοιμοθάνατης ασθενής της, όμως κακόβουλες δυνάμεις και το δικό της αμαρτωλό παρελθόν, απειλούν να θέσουν ενα τέλος στο ιερό καλεσμά της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Rose Glass, η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, Fiona Thompson, Turlough Convery, Noa Bodner, Lily Knight, Linda E Greenwood.

Πρεμιέρα: 12 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"SUPERNOVA" [VOD]

"Supernova"

"O Sam και ο Tusker διασχίζουν την Αγγλία με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο τους, με σκοπό να επισκεφθούν φίλους, συγγενείς κια μέρη απο το παρελθόν τους. Απο την στιγμή που ο Tusker διαγνώστηκε με άνοια δυο χρόνια πρίν, ο χρόνος που έχουν για να περάσουν μαζί είναι και το σημαντικότερο πράγμα που έχουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Harry Macqueen ("Hinterland"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood, Peter MacQueen, Nina Marlin, Ian Drysdale, Sarah Woodward, James Dreyfus, Lori Campbell.

Πρεμιέρα: 16 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"I CARE A LOT" [NETFLIX]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"Μια διεφθαρμένη δικαστική συμπαραστάτρια, που ιδιοποιείται τις οικονομίες των ηλικιωμένων υπό την προστασία της, βρίσκει τον δάσκαλό της όταν προσπαθεί να εξαπατήσει μια γυναίκα που τελικά δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο J Blakeson ("The 5th Wave", "The Disappearance of Alice Creed"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Rosamund Pike, Eiza González, Dianne Wiest, Peter Dinklage, Omar Ghonim, Chris Messina, Isiah Whitlock Jr., Macon Blair, Alicia Witt, Damian Young, Nicholas Logan, Liz Eng, Celeste Oliva.

Πρεμιέρα: 19 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"SILK ROAD" [VOD]

"Silk Road"

"Η ιστορία ακολουθεί την άνοδο και πτώση του Silk Road, της διαβόητης ιστοσελίδας του darknet, που προκάλεσε ένα σεισμικό σοκ σε ολόκληρο τον Παγκόσμιο Ιστό. Νεαρός, ιδεαλιστής και με ώθηση για επιτυχία, ο Ross Ulbricht (Nick Robinson) δημιουργεί το πρώτο ανεξέλεγκτο παζάρι του διαδικτύου, το Silk Road. Όταν όμως εξελίσσεται σε έναν αγωγό εκατομμυρίων για έκνομα ναρκωτικά, ο Ross μπαίνει σε τροχιά σύγκρουσης με τον Rick Bowden (Jason Clarke), έναν κακόφημο και επικίνδυνα απρόβλεπτο πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών, που θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να τον συλλάβει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tiller Russell ("Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer", "The Last Rites of Ransom Pride"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο άρθρο του Rolling Stone, που έγραψε ο David Kushner.

Πρωταγωνιστούν οι Nick Robinson, Jason Clarke, Alexandra Shipp, Katie Aselton, Jennifer Yun, Jimmi Simpson, Paul Blott, Darrell Britt-Gibson, Daniel David Stewart, Kenneth Miller, Lexi Rabe, David DeLao.

Πρεμιέρα: 19 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"NOMALAND" [HULU]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"Η ιστορία ακολουθεί την οικονομική κατάρρευση μιας εταιρικής πόλης στην εξοχή της Nevada και εστιάζει στην Fern (Frances McDormand), η οποία μαζεύει τα πράγματα της σε ένα φορτηγάκι και βγαίνει στο δρόμο, εξερευνώντας την ζωή έξω από την συμβατική κοινωνία σαν μια σύγχρονη νομάς."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Chloé Zhao ("The Rider", "Songs My Brothers Taught Me"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη στο βιβλίο της Jessica Bruder.

Πρωταγωνιστούν οι Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Charlene Swankie και Bob Wells.

Πρεμιέρα: 19 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"MINARI" [VOD]

"Minari"

"Μια τρυφερή και σαρωτική ιστορία γύρω από αυτά που μας ριζώνουν, το 'Minari' ακολουθεί μια οικογένεια αμερικανοκορεατων, που μετακομίζει σε μια μικρή φάρμα του Arkansas αναζητώντας το δικό τους Αμερικανικό Όνειρο. Το οικογενειακό σπίτι αλλάζει εντελώς με την άφιξη της πανούργας, αθυρόστομης, αλλά και πολύ στοργικής γιαγιάς. Ανάμεσα στην αστάθεια και τις προκλήσεις αυτής της νέας ζωής στα άγρια Ozarks, το 'Minari' παρουσιάζει την αδιαμφισβήτητη αντοχή μια οικογένειας και το τι είναι αυτό που διαμορφώνει το σπιτικό μας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Κορεάτης Lee Isaac Chung ("Abigail Harm", "Lucky Life"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Steven Yeun, Yeri Han, Yuh-Jung Youn, Alan S. Kim, Noel Cho, Will Patton, Scott Haze, Eric Starkey, Esther Moon, Darryl Cox, Ben Hall.

Πρεμιέρα: 26 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"THE UNITED STATES VS BILLIE HOLLIDAY" [HULU]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"Η θρυλική Billie Holiday, μια από τις μεγαλύτερες μουσικούς της jazz όλων των εποχών, λατρεύτηκε απο θαυμαστές σε όλο το κόσμο. Η ιστορία ξεκινά την δεκαετία του 40' στην Νέα Υόρκη, εκεί όπου η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στοχοποίησε την Holiday, σε μια προσπάθεια να κλιμακώσει και να φυλετοποιήσει τον πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά, με τελικό στόχο να την αποτρέψει να τραγουδήσει την αμφιλεγόμενη και σπαρακτική μπαλάντα 'Strange Fruit'."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Lee Daniels ("The Butler", "Precious"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Suzan-Lori Parks ("Genius"), βασισμένη στο βιβλίο "Chasing the Scream: The First and Last Days of the War on Drugs" του Johann Hari. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Billie Holiday βρίσκεται η τραγουδίστρια Andra Day, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Trevante Rhodes, Natasha Lyonne, Garrett Hedlund, Tyler James Williams, Tone Bell, Rob Morgan, Dana Gourrier, Rob Morgan.

Πρεμιέρα: 12 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

Μέσα στον Φεβρουάριο του 2021 θα κυκλοφορήσουν σε Video On Demand και οι ταινίες: (πατήστε τα κόκκινα links για να δείτε τα trailers)

- "FAKE FAMOUS" | (Ντοκιμαντέρ) | Διάθεση: 2/2 [HBO & HBO Max]

- "RAMS" | (Κωμωδία) | Διάθεση: 5/2 [VOD]

- "THE MAP OF TINY PERFECT THINGS" | (Ρομαντική Κωμωδία) | Διάθεση: 12/2 [AMAZON]

- "DEAD PIGS" | (Δραματική Κωμωδία) | Διάθεση: 12/2 [MUBI]

- "BREAKING NEWS IN YUBA COUNTY" | (Κωμωδία) | Διάθεση: 12/2 [VOD]

- "BARB & STAR GO TO VISTA DEL MAR" | (Κωμωδία) | Διάθεση: 12/2 [VOD]

- "BLITHE SPIRIT" | (Κωμωδία) | Διάθεση: 19/2 [VOD]

- "THE VIOLENT HEART" | (Δράμα) | Διάθεση: 19/2 [VOD]

- "THE SINNERS" | (Θρίλερ Τρόμου) | Διάθεση: 19/2 [VOD]

- "PELE" | (Ντοκιμαντέρ) | Διάθεση: 23/2 [NETFLIX]

- "THE POND" | (Θρίλερ Τρόμου) | Διάθεση: 23/2 [VOD]

- "THE VIGIL" | (Θρίλερ Τρόμου) | Διάθεση: 26/2 [VOD]

- "NIGHT OF THE KINGS" | (Δράμα Φαντασίας) | Διάθεση: 26/2 [VOD]

- "PHOBIAS" | (Θρίλερ Τρόμου) | Διάθεση: 28/2 [VOD]

 

*Η λίστα με τις Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο θα ενημερώνεται διαρκώς, καθώς οι υπηρεσίες streming βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τα κινηματογραφικά στούντιο για την αγορά ταινιών.

1 2 3
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.