Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

0

Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

 

"PVT CHAT" [VOD]

"PVT Chat"

"Η θρυλική Billie Holiday, μια από τις μεγαλύτερες μουσικούς της jazz όλων των εποχών, λατρεύτηκε απο θαυμαστές σε όλο το κόσμο. Η ιστορία ξεκινά την δεκαετία του 40' στην Νέα Υόρκη, εκεί όπου η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στοχοποίησε την Holiday, σε μια προσπάθεια να κλιμακώσει και να φυλετοποιήσει τον πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά, με τελικό στόχο να την αποτρέψει να τραγουδήσει την αμφιλεγόμενη και σπαρακτική μπαλάντα 'Strange Fruit'."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Lee Daniels ("The Butler", "Precious"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Suzan-Lori Parks ("Genius"), βασισμένη στο βιβλίο "Chasing the Scream: The First and Last Days of the War on Drugs" του Johann Hari. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Billie Holiday βρίσκεται η τραγουδίστρια Andra Day, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Trevante Rhodes, Natasha Lyonne, Garrett Hedlund, Tyler James Williams, Tone Bell, Rob Morgan, Dana Gourrier, Rob Morgan.

Πρεμιέρα: 5 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"YOU GO TO MY HEAD" [VOD]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"Ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα, μια γυναίκα βρίσκεται χαμένη και αποπροσανατολισμένη στην έρημο της Σαχάρα. Σύντομα, θα την βρεί ο Jake, ένας μεσήλικας αρχιτέκτονας που θα την πάει στον πλησιέστερο γιατρό, που θα ανακαλύψει πως η πολύ όμορφη γυναίκα πάσχει από μετατραυματική αμνησία. Ο Jake θα ισχυριστεί πως είναι ο σύζυγός της και την ονομάσει Kitty. Την πηγαίνει στο εντυπωσιακό σπίτι του στην έρημο, έτσι ώστε να αναρρώσει. Η γυναίκα πασχίζει να καταλάβει το ποια είναι και αρχίζει να ερωτεύεται τον Jake. Όμως, όταν αρχίζει να αναδύεται το παρελθόν της, ο Jake αρχίζει να φοβάται πως θα την χάσει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dimitri de Clercq ("The Blue Villa"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Pierre Bourdy και Rosemary Ricchio.

Πρωταγωνιστούν οι Delfine Bafort, Svetozar Cvetkovic, Arend Pinoy, Omar Sarnane, Laurence Trémolet, Jmiaa El Hlali, Hamza Sarnane, Abdel Jalil Zerououl.

Πρεμιέρα: 9 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"RED DOT" [NETFLIX]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"Ο David και η Nadja προσπαθούν να αναθερμάνουν την σχέση τους με ένα ρομαντικό ταξίδι για πεζοπορία στα βόρεια της Σουηδίας. Όμως, όταν θα εμφανιστεί το βραδύ στην σκηνή τους μια κόκκινη κουκκίδα laser, το ταξίδι τους θα μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς θα αναγκαστούν να τραπούν σε φυγή στο άγριο και επικίνδυνο περιβάλλον της εξοχής, καταδιωκόμενοι από έναν άγνωστο εκτελεστή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alain Darborg ("The Master Plan"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Per Dickson. Πρωταγωνιστούν οι Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Johannes Kuhnke, Kalled Mustonen, Tomas Bergström.

Πρεμιέρα: 11 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"JUDAS & THE BLACK MESSIAH" [HBO MAX]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Φεβρουάριο

"Το 1968, ένας νεαρός και χαρισματικός ακτιβιστής με το όνομα Fred Hampton, έγινε Πρόεδρος στο τομέα του Illinois για την παράταξη Black Panther, που αγωνίζονταν για ελευθερία, την δύναμη να καθορίζουν το μέλλον της Μαύρης κοινότητας και να δώσουν ένα τέλος στην αστυνομική βία ενάντια στους Μαύρους. Ο Πρόεδρος Fred άρχισε να εμπνέει μια ολόκληρη γενιά για να αντιδράσει στην καταπίεση, κάτι που τον έβαλε στο στόχαστρο της κυβέρνησης, του FBI και της αστυνομίας του Chicago. Όμως για να καταστρέψουν την επανάσταση, έπρεπε να δράσουν τόσο από έξω όσο και από μέσα. Αντιμέτωπος με την φυλάκιση, ο William O'Neal δέχεται μια πρόταση από το FBI: αν καταφέρει να διεισδύσει μέσα στους Μαύρους Πάνθηρες και να δώσει πληροφορίες για τον Hampton, θα αφεθεί ελεύθερος. Ο O'Neal τελικά θα αποδεχθεί την πρόταση. Τώρα πλέον, ένας σύντροφος μέσα στην παράταξη των Μαύρων Πάνθηρων και καθώς ανεβαίνει συνεχώς στην ιεραρχία, ο O'Neal εξακολουθεί να ζει με τον φόβο πως η προδοσία του θα ανακαλυφθεί. Όμως καθώς το πολύ ηχηρό μήνυμα του Hampton αρχίζει να τον αγγίζει, ο O'Neal δεν μπορεί να ξεφύγει την θανάσιμη τροχιά της επικείμενης προδοσίας του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Shaka King ("Newlyweeds", "High Maintenance"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Will Berson ("Arrested Development").

Πρωταγωνιστούν οι Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Jesse Plemons, Martin Sheen, Terayle Hill, Ashton Sanders, Jermaine Fowler, Dominique Fishback, Lil Rel Howery, Algee Smith, Robert Longstreet, Nick Fink.

Πρεμιέρα: 12 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

"FEAR OF RAIN" [HBO MAX]

"Fear of Rain"

"Η ιστορία ακολουθεί την Rain Burroughs (Madison Iseman), μια έφηβη με σχιζοφρένεια, που συνεχώς παλεύει με το γεγονός αν αυτά που βλέπει ή ακούει είναι αληθινά ή ένα σύμπτωμα της ασθένειας της. Όμως, όταν θα αρχίσει να βλέπει άσχημες εικόνες απο το διπλανό σπίτι, αρχίζει να πιστεύει πως οι παραισθήσεις της συνδέονται με την πραγματικότητα και πως το σπίτι φυλάει κάποιο τρομερό μυστικό. Οι γονείς της (Katherine Heigl and Harry Connick, Jr), προσπαθούν να την διαβεβαιώσουν πως όλα αυτά που βλέπει είναι μόνο μέσα στο μυαλό της και έτσι η ίδια θα στραφεί σε έναν γοητευτικό νέο συμμαθητή με το όνομα Caleb (Israel Broussard), για βοήθεια. Είναι όμως ο Caleb αληθινός ή είναι και αυτός δημιούργημα της φαντασίας της?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Castille Landon ("After We Fell"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Madison Iseman, Katherine Heigl, Harry Connick Jr, Israel Broussard, Eugenie Bondurant, Enuka Okuma, Julia Vasi, Lindsay Lamb, Ashley Abrams, Bianca D'Ambrosio, Chiara D'Ambrosio.

Πρεμιέρα: 12 Φεβρουαρίου

Δείτε το trailer:


 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2 3
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.