Σινεμά Στο Σπίτι: "The Grey" Του Joe Carnahan

0

"Ενα αεροσκάφος που μεταφέρει μια ομάδα εργατών επισκευής αγωγών, συντρίβεται στην αφιλόξενη τούνδρα της Αλάσκα. Εκτός απο το σόκ της συντριβής του αεροπλάνου τους και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η ομάδα των 8 επιζώντων καλείται να αντιμετωπίσει και μια αγέλη λύκων που με έξυπνη στρατηγική τους εξοντώνει έναν πρός έναν. Επικεφαλής των επιζώντων είναι ο Ottway (Liam Neeson), ένας σκληροτράχηλος αλλά και προβληματισμένος τύπος, που λίγες ώρες πρίν απο το ατύχημα ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει.

Διστακτικά, ο κυνικός Ottway θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην ασφάλεια, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις μεθοδευμένες επιθέσεις των λύκων. Τα προσωπικά προβλήματα των ιδιαίτερα ταλαιπωρημένων και προβληματικών χαρακτήρων θα παραμεριστούν και η ομάδα θα δώσει μια άνιση μάχη απέναντι στους πιο έξυπνους θηρευτές του ζωικού βασιλείου. Μια αγέλη ακούραστων θηρευτών που δεν θα σταματήσουν αν και δεν εξοντωθεί και ο τελευταίος απο τους επιζώντες."

Σινεμά Στο Σπίτι: "The Grey" Του Joe Carnahan

Ο αντισυμβατικός Joe Carnahan ("The A-Team", "Smokin' Aces") σκηνοθετεί ένα άκρως ρεαλιστικό θρίλερ επιβίωσης με υπόβαθρο ένα πανέμορφο αλλά και αφιλόξενο λευκό τοπίο. Με ατμόσφαιρα τρόμου και χωρίς την παρουσία γυναικείων χαρακτήρων, το "The Grey" είναι ένα σκληρό και ωμό φίλμ, που αν και δεν διαθέτει τους καλογραμμένους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, έχει την πολυτέλεια της παρουσίας του επιβλητικού Liam Neeson, σε έναν απο τους καλύτερους του ρόλους.

Σκηνοθεσία: Joe Carnahan
Σενάριο: Joe Carnahan, Ian Mackenzie Jeffers
Παραγωγή: Ridley Scott, Tony Scott, Jules Daly, Mickey Liddell
Κινηματογράφηση: Masanobu Takayanagi
Μουσική: Marc Streitenfeld
Πρωταγωνιστούν: Liam Neeson, Dermot Mulroney, Dallas Roberts, Joe Anderson, Nonso Anozie, James Badge Dale, Frank Grillo, Ben Bray, Anne Openshaw, Peter Girges, Jonathan Bitonti, Ella Kosor.
Διάρκεια: 117 λεπτά
Ετος: 2011

Δείτε το trailer:

7.6 Awesome
  • Σκηνοθεσία 8.5
  • Σενάριο 6.5
  • Ερμηνείες 7.5
  • Παραγωγή 7.8
  • Κριτική Χρηστών (0 Ψήφισαν) 0
Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.