Σινεμά Στο Σπίτι: "The Box" Του Richard Kelly

0

"Η Norma και ο Arthur Lewis είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι Αμερικανών, που θα δούν την ζωή τους να αναστατώνεται ύστερα απο την επίσκεψη ενός μυστηριώδη τύπου, με το όνομα Arlington Steward. Ο Arlington προσφέρει στο ζευγάρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων, με αντάλλαγμα το πάτημα ενός κουμπιού στο περίεργο κουτί που κουβαλά μαζί του. Το κόστος? Μόλις πατήσουν το κουμπί, κάποιος άγνωστος θα πεθάνει..."

Sci-fi, δράμα μυστηρίου σε σκηνοθεσία του Richard Kelly ("Donnie Darko"), που υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην σύντομη ιστορία "Button, Button" του Αμερικανού συγγραφέα Richard Matheson ("The Twilight Zone", "I Am Legend").

Εξίσου μυστηριώδες με το "Donnie Darko", το "The Box" διακρίνεται χάρις στην αινιγματική και πολλές φορές τρομακτική ατμόσφαιρα του, συνδυάζοντας με επιτυχία το sci-fi, τον τρόμο και την συνομωσιολογία των ταινιών του 70'. Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιστορία, που κατά το παρελθόν είχε μεταφερθεί και σε ένα επεισόδιο του "The Twilight Zone".

Η ταινία κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2009, με τον τίτλο "Το Κουτί".

Σκηνοθεσία: Richard Kelly
Σενάριο: Richard Kelly, Richard Matheson (ιστορία)
Κινηματογράφηση: Steven Poster
Μουσική: Win Butler, Régine Chassagne, Owen Pallett
Πρωταγωνιστούν: Cameron Diaz, James Marsden, Frank Langella, James Rebhorn, Holmes Osborne, Sam Oz Stone, Gillian Jacobs, Celia Weston, Deborah Rush, Lisa K. Wyatt, Mark S. Cartier.
Διάρκεια: 115 λεπτά
Ετος: 2009

Δείτε το trailer:

7.6
  • Σκηνοθεσία 7.3
  • Σενάριο 8
  • Ερμηνείες 7
  • Παραγωγή 8
  • Κριτική Χρηστών (0 Ψήφισαν) 0
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.