Σινεμά Στο Σπίτι: "Artificial Paradises"

0

"Η Erika (Nathalia Dill) είναι μια επιτυχημένη DJ and και φίλη της Lara (Livia of Bueno). Κατά την διάρκεια ενός μουσικού φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη Βραζιλία, οι δυο τους γνώρισαν τον Nando (Luca Bianchi) και μαζί έζησαν πολύ έντονες στιγμές. Λίγο αργότερα όμως η τριάδα χώρισε. Χρόνια μετά η Erika και ο Nando ξανασυναντιούνται στο Amsterdam και ερωτεύονται, ένα γεγονός που θα κάνει την Erika να ξαναθυμηθεί τον πραγματικό λόγο που χώρισαν τόσο ξαφνικά, χρόνια πρίν.."

Δράμα βραζιλιάνικης παραγωγής σε σκηνοθεσία και σενάριο του Marcos Prado, που καταγράφει αριστοτεχνικά την ευφορία του clubbing και της μουσικής, με υπόβαθρο τις εκπληκτικές παραλίες του Recife και το underground clubbing του Amsterdam. Μια καταγραφή που περιλαμβάνει και το ρόλο των ναρκωτικών ουσιών που μπορούν να σε "ανεβάσουν" αλλά και να σε καταστρέψουν. Ενα ταξίδι ανάμεσα στους πραγματικούς και εικονικούς παραδείσους και την λεπτή διαχωριστική γραμμή που τους χωρίζει.

Με πανέμορφα τοπία και εξαιρετικό soundtrack, το "Artificial Paradises" είναι μια απο αυτές τις άγνωστες ταινίες που χαίρεσαι ιδιαίτερα όταν τις ανακαλύπτεις.

Η ταινία κυκλοφορησε στη Βραζιλία το 2012 με τον τίτλο "Paraísos Artificiais".

Σκηνοθεσία: Marcos Prado
Σενάριο: Marcos Prado, Pablo Padilla, Cristiano Gualda
Κινηματογράφηση: Lula Carvalho
Μουσική: Rodrigo Coelho
Πρωταγωνιστούν: Nathalia Dill, Luca Bianchi, Lívia de Bueno, Bernardo Melo Barreto, César Cardadeiro, Divana Brandão, Emílio Orciollo Netto, Roney Villela, Cadu Fávero.
Διάρκεια: 96 λεπτά
Ετος: 2012

Δείτε το trailer:

 

Artificial Paradises_poster

7.4
  • Σκηνοθεσία 7
  • Σενάριο 7
  • Ερμηνείες 7
  • Παραγωγή 8.5
  • Κριτική Χρηστών (1 Ψήφισαν) 10
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.