Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Σεπτέμβριο

0

Καθώς η λειτουργία των κινηματογράφων σταδικά ομαλοποιείται (στο εξωτερικό εννοείται), οι απευθείας κυκλοφορίες των ακριβών ταινιών στο streaming μειώνονται. Έτσι, η λίστα με τις νέες ταινίες που θα δούμε στο σπίτι τον Σεπτέμβριο, δεν περιλαμβάνει τα πολύ βαριά χαρτιά. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το θρίλερ-δράσης "Kate" του Netflix, το θρίλερ-τρόμου "Malignant", το "Free Guy" της Disney και το "Cry Macho", το νέο φιλμ του Clint Eastwood.

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Σεπτέμβριο (με σειρά πρεμιέρας).

 

"12 MIGHTY ORPHANS" [VOD]

"12 Mighty Orphans"

"Το φιλμ αφηγείται την ιστορία των Mighty Mites, της ομάδας football ενός ορφανοτροφείου του Fort Worth, κατά την διάρκεια της Μεγάλης ΄Ύφεσης. Μια ομάδα που αν και ξεκίνησε να παίζει χωρίς παπούτσια και μπάλες, κατάφερε να διαγωνίζεται για το πρωτάθλημα της πολιτείας του Texas. Κατά την διάρκεια της νικηφόρας πορείας τους, αυτά τα αουτσάιντερ με το πολύ ανθεκτικό πνεύμα, μετατράπηκαν σε πηγή έμπνευσης για την πόλη τους, την πολιτεία και ένα ολόκληρο έθνος που αναζητούσε την ανάκαμψη.
Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας ήταν ο Rusty Russell, ένας θρυλικός προπονητής του λυκείου που σόκαρε τους συναδέλφους του, αφήνοντας μια θέση με προνόμια για να διδάξει και να προπονήσει σε ένα ορφανοτροφείο. Πολλοί λίγοι γνώριζαν το μυστικό του, πως ήταν και υπήρξε και ο ίδιος ορφανός. Αναγνωρίζοντας πως οι κοκαλιάρηδες παίκτες του δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν τις άλλες ομάδες με την δύναμη, ο Rusty ανέπτυξε πρωτοποριακές στρατηγικές που στην πορεία θα καθόριζαν το σύγχρονο αμερικανικό football."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ty Roberts ("The Iron Orchard", "This Side of the Dirt"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Lane Garrison ("The Divorce Party") και Kevin Meyer ("Perfect Alibi"), βασισμένοι στη νουβέλα του Jim Dent.

Πρωταγωνιστούν οι Luke Wilson, Robert Duvall, Martin Sheen, Wayne Knight, Vinessa Shaw, Treat Williams, Kelly Frye, Carlson Young, Jacob Lofland, Scott Haze.

Διάθεση: 1 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"DON'T BREATHE 2" [VOD]

"Don't Breathe 2"

"Το δεύτερο φιλμ εξελίσσεται μερικά χρόνια μετά την αρχική και θανάσιμη εισβολή, όπου ο Norman Nordstrom (Stephen Lang) ζει στην ησυχία, μέχρι την στην στιγμή όπου οι αμαρτίες του παρελθόντος του, εμφανίζονται για να τον στοιχειώσουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rodo Sayagues, ο οποίος στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τον σκηνοθέτη του πρώτου φιλμ Fede Alvarez ("The Girl in the Spider's Web", "Don't Breathe"), που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Sam Raimi.

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Lang, Bobby Schofield, Rocci Williams, Steffan Rhodri, Stephanie Arcila, Adam Young, Diaana Babnicova, Christian Zagia.

Διάθεση: 2 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"WORTH" [Netflix]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Σεπτέμβριο

"Ένας δικηγόρος παίρνει ένα μάθημα συμπόνοιας, όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σχεδόν απίθανο έργο, να αποφασίσει το πως πρέπει να αποζημιωθούν οι οικογένειες που επλήγησαν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sara Colangelo ("The Kindergarten Teacher"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Max Borenstein. Πρωταγωνιστούν οι Michael Keaton, Stanley Tucci, Amy Ryan, Laura Benanti, Tate Donovan, Talia Balsam, Chris Tardio, E.R. Ruiz, Zuzanna Szadkowski, Victor Slezak, Anthoula Katsimatides.

Διάθεση: 3 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"WE NEED TO DO SOMETHING" [VOD]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Σεπτέμβριο

"Καθώς η Melissa (Sierra McCormick) και η οικογένεια της αναζητούν καταφύγιο από μια σφοδρή καταιγίδα, παγιδεύονται. Χωρίς σημάδια διάσωσης, οι ώρες μετατρέπονται σε μέρες και η Melissa αρχίζει να συνειδητοποιεί πως αυτή και η φίλη της Amy έχουν κάποια σχέση με τον τρόμο που απειλεί να διαλύσει την οικογένεια της, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sean King O'Grady, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Max Booth III. Πρωταγωνιστούν οι Sierra McCormick, Lisette Alexis, John James Cronin, Pat Healy, Vinessa Shaw.

Διάθεση: 3 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"WILD INDIAN" [VOD]

"Wild Indian'

"Δεκαετίες μετά την συγκάλυψη του φόνου του συμμαθητή του, ο Michael (Michael Greyeyes) έχει προχωρήσει αφήνοντας πίσω τον καταυλισμό και το τραυματικό παρελθόν του. Όταν ένας άνδρας που γνωρίζει το βίαιο μυστικό του αναζητά εκδίκηση, ο Michael θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την νέα ζωή του, με την σύζυγό του (Kate Bosworth) και το αφεντικό του (Jesse Eisenberg), από τους δαίμονες του παρελθόντος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Lyle Mitchell Corbine Jr., ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Michael Greyeyes, Kate Bosworth, Jesse Eisenberg, Adam Budron, Bruce Davis, Bryce Camp, Evan Assante, Kirstyn Anderson, Kody Burns, Lisa Cromarty, Tracy Condit .

Διάθεση: 3 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"ESCAPE ROOM: TOURNAMENT OF CHAMPIONS" [VOD]

"Escape Room: Tournament of Champions"

"Στο δεύτερο φιλμ, έξι άνθρωποι βρίσκονται - χωρίς να το θέλουν - κλειδωμένοι σε μια άλλη σειρά δωματίων απόδρασης, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά τι κοινό έχουν μεταξύ τους για να επιβιώσουν και ανακαλύπτοντας ότι όλοι έχουν παίξει το παιχνίδι στο παρελθόν."

Στη σκηνοθεσία του sequel επιστρέφει ο Adam Robitel, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Will Honley ("The Hive"), Maria Melnik ("American Gods"), Daniel Tuch ("Hand of God") και Oren Uziel ("The Cloverfield Paradox").

Πρωταγωνιστούν οι Taylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Holland Roden, Indya Moore, Carlito Olivero, Jay Erving και Isabelle Fuhrman.

Διάθεση: 5 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"MARTYRS LANE" [Shudder]

"Martys Lane'

"Σε αυτή την ανησυχητική ιστορία φαντασμάτων, η 10χρονη Leah ζει σε ένα μεγάλο, παλιό σπίτι με την οικογένεια της, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η μητέρα της φαίνεται τόσο απόμακρη. Τα βράδια την επισκέπτεται ένας μυστηριώδης επισκέπτης, που μπορεί να της δώσει κάποιες απαντήσεις. Με μια νέα πρόκληση κάθε βράδυ, η Leah ανταμείβεται με μικρές δόσεις πληροφοριών, που όταν ενωθούν απειλούν να ρίξουν ένα επικίνδυνο φως τόσο στην αλήθεια, όσο και στους εφιάλτες της αλλά και στον κόσμο μέσα στον οποίο ζει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ruth Platt ("The Black Forest", "The Lesson"), η οποία υπογράφει και το σενάριο, βασισμένη στο δικό της φιλμ μικρού μήκους που κυκλοφόρησε το 2019. Πρωταγωνιστούν οι Kiera Thompson, Denise Gough, Anastasia Hille, Steven Cree, Hannah Rae, Donna Banya, Catherine Terris, Julie Barclay, Charlie Rix, Sienna Sayer, Lianne Harvey.

Διάθεση: 9 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"KATE" [Netflix]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Σεπτέμβριο

"Η ιστορία ακολουθεί την Kate, μια επαγγελματία δολοφόνο που βρίσκεται για δουλειά στο Tokyo. Σύντομα, η Kate αντιλαμβάνεται πως έχει δηλητηριαστεί και πλέον έχει μόνο 24 ώρες ζωής. Πλέον, χωρίς να έχει τίποτα να χάσει, η Kate ξεκινά μια αποστολή εκδίκησης ενάντια σε αυτούς που την δηλητηρίασαν, έχοντας σαν μοναδικό σύμμαχο ένα νεαρό κορίτσι."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Γάλλος Cedric Nicolas-Troyan ("The Huntsman: Winter's War"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Umair Aleem ("Extraction").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Kate βρίσκεται η Mary Elizabeth Winstead ("Scott Pilgrim vs. the World", "Fargo", "10 Cloverfield Lane"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Woody Harrelson ("The People vs. Larry Flynt"), Michiel Huisman ("The Haunting of Hill House"), Tadanobu Asano ("Mortal Kombat"), Jun Kunimura ("Kill Bill: Vol. 1"), Miku Martineau, Mari Yamamoto, Elysia Rotaru.

Διάθεση: 10 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"MALIGNANT" [HBO Max]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Σεπτέμβριο

"Κάθε σκοτωμός τον φέρνει πιο κοντά σε εσένα. Το 'Malignant' αποτελεί την τελευταία δημιουργία από τον James Wan, τον αρχιτέκτονα του σύμπαντος του 'Conjuring'. Η ιστορία ακολουθεί την Madison, η οποία παραλύει συχνά από σοκαριστικά οράματα βίαιων φόνων και τα βάσανα της αυξάνονται καθώς ανακαλύπτει πως αυτά τα όνειρα είναι αποτελούν μια τρομακτική πραγματικότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Wan ("Saw", "Insidious", "The Conjuring"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Akela Cooper ("The 100", "Luke Cage"), βασισμένη σε μια ιστορία James Wan & Ingrid Bisu.

Πρωταγωνιστούν οι Annabelle Wallis, Jacqueline McKenzie, Jake Abel, George Young, Mckenna Grace, Maddie Hasson, Ingrid Bisu, Michole Briana White, Jon Lee Brody, Paula Marshall. Patrick Cox, Rachel Winfree.

Διάθεση: 10 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"MY SON" [Peacock]

Trailer Από Το Δραματικό "My Son"

"Οδηγώντας στην καρδιά των Highlands της Σκωτίας, ο Edmond Murray (James McAvoy) δέχεται ένα τηλεφώνημα από την πρώην σύζυγό του. Ο 7χρονος γιος τους αγνοείται. Σύντομα αντιλαμβάνονται πως το παιδί έχει πέσει θύμα απαγωγής και πλέον οι γονείς του παραδίνονται στην απόγνωση."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκονται οι Christian Carion και Laure Irrmann αντίστοιχα, το δίδυμο πίσω από την Γαλλική ταινία του 2017. Πρωταγωνιστούν οι James McAvoy, Claire Foy, Jamie Michie, Robert Jack, Owen Whitelaw, Paul Rattray, Michael Moreland, Mark Barrett, Andrew John Tait, Max Wilson, Paul Stirrat, Rosalind Sydney.

Διάθεση: 15 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


 

"CANDYMAN" [VOD]

"Candyman"

"Ένα πνευματικό sequel της ταινία τρόμου 'Candyman' του 1992, που επιστρέφει στην πλέον αναβαθμισμένη γειτονία του Chicago, εκεί όπου ξεκίνησε ο θρύλος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Nia DaCosta ("Little Woods"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jordan Peele ("Get Out") και Win Rosenfeld, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Clive Barker. Στο ρόλο του Candyman επιστρέφει ο Tony Todd, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Yahya Abdul-Mateen ("Watchmen"), Teyonah Parris ("If Beale Street Could Talk"), Colman Domingo ("Fear the Walking Dead"), Nathan Stewart-Jarrett ("Dracula"), Cassie Kramer ("Chicago P.D."), Vanessa Williams ("Melrose Place").

Δείτε το trailer:


 

"CRY MACHO" [HBO Max]

Οι Νέες Ταινίες Που Θα Δούμε Στο Σπίτι Τον Σεπτέμβριο

"Η ιστορία ακολουθεί τον Mike Milo (Clint Eastwood), ένα πρώην σταρ του ροντέο και εκτροφέα αλόγων, που το 1979 αναλαμβάνει μια δουλειά από ένα πρώην αφεντικό, που του ζητά να φέρει πίσω τον γιο του από το Μεξικό. Αναγκασμένοι να διαβεί επικίνδυνα μονοπάτια στον δρόμο της επιστροφής προς το Τέξας, το αταίριαστο δίδυμο θα βρεθεί αντιμέτωπο με ένα πολύ επικίνδυνο ταξίδι, εκεί όπου ο ταλαιπωρημένος και ηλικιωμένος καβαλάρης θα βρει απροσδόκητα συσχετισμούς και την δική του αίσθηση εξιλέωσης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Clint Eastwood, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Nick Schenk ("Gran Torino") βασισμένος στη νουβέλα που έγραψε ο N. Richard Nash ("The Rainmaker"). Πρωταγωνιστούν οι Clint Eastwood, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola, Brytnee Ratledge, Horacio Garcia Rojas, Paul Lincoln Alayo, Amber Lynn Ashley, Ana Rey, Alexandra Ruddy, Natalia Traven, Sebestien Soliz.

Διάθεση: 17 Σεπτεμβρίου

Δείτε το trailer:


ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

1 2
Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.