Τρίτο Trailer Απο Το "Underworld: Blood Wars"

0

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Underworld: Blood Wars", την πέμπτη ταινία απο το franchise δράσης-φαντασίας. Το νέο trailer που είναι γεμάτο σκηνές δράσης, παρουσιάζει μια πανίσχυρη Selene που πλέον μοιάζει περισσότερο με σούπερ ηρωίδα και λιγότερο με βρυκόλακα, σε ένα φίλμ που μπορεί να φαντάζει καλύτερο απο το τέταρτο πολύ κακό φίλμ, αλλά σίγουρα όχι ισάξιο με τα δυο πρώτα.

"Κάτω απο την νέα ηγεσία του Marius, οι Lycans έχουν αυξηθεί σε αριθμούς και δύναμη και έχουν εξολοθρεύσει πολλές απο τις εστίες των Βρυκολάκων ανά τον κόσμο. Με την φυλή των Βρυκολάκων να βρίσκεται στα πρόθυρα της εξάλειψης, η Selene κρατά στα χέρια της το μέλλον του οίκου που την εξόρισε και την κυνήγησε σαν εγκληματία. Ομως για να τα καταφέρει, η Selene θα πρέπει να γίνει δυνατότερη απο ποτέ."

Την σκηνοθεσία της πέμπτης ταινίας έχει αναλάβει η Anna Foerster ("Outlander" - Tv, "Criminal Minds"), η οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Cory Goodman ("Priest", "The Last Witch Hunter"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Kevin Grevioux (characters).

Πρωταγωνιστούν οι Kate Beckinsale ("Underworld"), Charles Dance ("Game of Thrones"), Lara Pulver ("Da Vinci’s Demons"), Theo James ("Divergent"), Tobias Menzies ("Outlander"), James Faulkner ("Da Vinci’s Demons"), Daisy Head ("The Syndicate"), Peter Andersson ("The Girl with the Dragon Tattoo"), Bradley James ("Merlin"), Alicia Vela-Bailey και Clementine Nicholson.

Το "Underworld: Blood Wars" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιανουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.