Τρίτο Trailer Απο Το "In The Heart Of The Sea"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το τρίτο trailer απο το "In the Heart of the Sea", την πολυαναμενόμενη δραματική περιπέτεια του Ron Howard.

"Τον χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό πλοίο Essex δέχθηκε την επίθεση απο κάτι που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση της εκδίκησης. Μια αληθινή ναυτική τραγωδία που ενέπνευσε και το Moby-Dick, του Herman Melville. Ομως αυτό ήταν μόνο η μισή ιστορία. Το Heart of the Sea αποκαλύπτει τον τραγικό απολογισμό της αναμέτρησης, καθώς οι επιζήσαντες του πληρώματος ωθήθηκαν στα όρια τους και αναγκάστηκαν να κάνουν το αδιανόητο για να επιβιώσουν. Αντιμέτωποι με τις καταιγίδες, την πείνα, τον πανικό και την απόγνωση, οι άνδρες θα αμφισβητήσουν τα πιστεύω τους, καθώς ο καπετάνιος τους αναζητά μια κατεύθυνση στην ανοιχτή θάλασσα και ο υπαρχός του εξακολουθεί να επιδιώκει τον θάνατο της μεγάλης φάλαινας."

Δράμα σε σκηνοθεσία Ron Howard (“Apollo 13”, "A Beautiful Mind") και σενάριο του Charles Leavitt ("K-PAX", "Blood Diamond"), βασισμένο στη νουβέλα του Nathaniel Philbrick που ενέπνευσε και τη συγγραφή του "Moby Dick" από τον Herman Melville.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Benjamin Walker, Ben Whishaw, Tom Holland, Edward Ashley, Brendan Gleeson, Sam Keeley, Michelle Fairley, Charlotte Riley, Jordi Mollà.

Η αληθινή ιστορία του φαλαινοθηρικού πλοίου Essex, που το 1820 βυθίστηκε απο μια εξαγριώμενη φάλαινα φυσητήρας στο Νότιο Ειρηνικό. Οι επιζώντες του ναυαγίου, έπλεαν για 90 ημέρες σε τρείς μικρές βάρκες και αντιμετώπισαν ασθένειες, πείνα και σταδιακά τον καννιβαλισμό.

Εχοντας παρακολουθήσει τρία trailers της ταινίας, αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η νέα ταινία του καταξιωμένου Ron Howard αναμένεται σαν μια καλογυρισμένη περιπέτεια με εξαιρετική κινηματογράφηση.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 31 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.