Τρίτο Trailer Απο Το «Life»

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο, ακατάλληλο trailer απο το «Life», το sci-fi θρίλερ του Daniel Espinosa.

«Το φίλμ αφηγείται την ιστορία του 6μελούς πληρώματος στον Διθενή Διαστημικό Σταθμό [ISS], που ανακτά απο τον πλανήτη Άρη το όχημα Mars rover, μαζί με δείγματα απο την επιφάνεια του εδάφους του κόκκινου πλανήτη. Ομως, μέσα στο χώμα που συνέλεξε το όχημα βρίσκεται και ένας απολιθωμένος οργανισμός. Εκστασιασμένο, το πλήρωμα προσπαθεί να αναδομήσει τον οργανισμό και σύντομα το καταφέρνει, φτάνοντας έτσι σε μια απο τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της ανθρώπινης ιστορίας: την πρώτη απόδειξη εξωγήινης ζωής στον Άρη. Ομως καθώς ο εξωγήινος οργανισμός αρχίζει να μεγαλώνει, η απρόσμενη ευφυία του αρχίζει να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα μέλη του πληρώματος του σταθμού, που πλέον καλούνται να δώσουν μια μάχη για την επιβίωση τους.»

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Daniel Espinosa («Easy Money», «Safe House», «Child 44»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rhett Reese & Paul Wernick, το δίδυμο σεναριογράφων των ταινιών «Zombieland», «G.I. Joe: Retaliation» και «Deadpool».

Πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal («Nightcrawler»), Ryan Reynolds («Deadpool»), Rebecca Ferguson («Mission: Impossible – Rogue Nation»), Hiroyuki Sanada («The Wolverine»), Ariyon Bakare, Olga Dykhovichnaya, και Alexandre Nguyen.

Υστερα απο τρία trailers, η sci-fi ταινία του Daniel Espinosa δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει θετικό ντόρο και όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει να ξεφύγει απο τον κανόνα που θέλει τις ταινίες αυτού του είδους να κινούνται στη μετριότητα.

Το «Life» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Τρίτο Trailer Απο Το "Life"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.