Τρίτο Trailer Απο Το «Interstellar»

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το τρίτο trailer του «Interstellar», της πολυαναμενόμενης επικής sci-fi περιπέτειας του Christopher Nolan. To τρίτο trailer περιέχει πολλές νέες σκηνές και επικεντρώνεται περισσότερο στο διαστρικό ταξίδι, ενώ όπως και με όλες τις ταινίες του Nolan, ο τόνος είναι ιδιαίτερα δραματικός.

«Στο μέλλον, οι κυβερνήσεις και οι οικονομίες του πλανήτη έχουν καταρρεύσει, η τροφή είναι λιγοστή, η NASA δεν υπάρχει πλέον και ο 20ος Αιώνας φαντάζει ως η αιτία. Ενα μυστηριώδες σχίσμα στο χωροχρόνο ανοίγει και ότι έχει απομείνει απο την NASA, οφείλει να το εξερευνήσει και να δώσει μια ελπίδα στην ανθρωπότητα.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Christopher Nolan, ενώ το σενάριο είναι επίσης δικό του, βασισμένο στην ιστορία που έγραψε ο αδελφός του Jonathan. Στη θέση του παραγωγού, εκτός απο τον Nolan βρίσκεται η σύζυγος του Emma Thomas («The Dark Knight Trilogy», «Inception») και η Lynda Obst («Contact»).

Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Michael Caine, Jessica Chastain, John Lithgow, Ellen Burstyn, Anne Hathaway, Casey Affleck, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, David Gyasi, Mackenzie Foy, Bill Irwin, Wes Bentley, Matt Damon.

Με εντυπωσιακό cast, συντελεστές και μια επικής κλίμακας πλοκή, το «Interstellar» είναι σίγουρα η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα δούμε μέσα στο 2014.

To «Interstellar» θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 7 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.