Trailer Απο Το «Never Goin’ Back»

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Never Goin’ Back», την ανεξάρτητη δραματική κωμωδία της Augustine Frizzell, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Το πρώτο trailer φανερώνει μια κλασική ιστορία ενηλικίωσης-επανάστασης, με ακατάλληλο τόνο και γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

«H ιστορία ακολουθεί την Angela (Maia Mitchell) και την Jessie (Camila Morrone), που ονειρεύονται να ξεφύγουν απο την δουλειά της σερβιτόρας σε ένα φθηνό εστιατόριο του Texas. Με ιστορία που εξελίσσεται μέσα σε ένα διάστημα μερικών ημερών, το φίλμ ακολουθεί τις κωμικοτραγικές και απρόσμενες περιπέτειες τους στους δρόμους του προαστιακού Dallas, καθώς προσπαθούν με διάφορους τρελούς τρόπους να μαζέψουν χρήματα για να μπορέσουν εγκαταλείψουν την πόλη.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Augustine Frizzell, η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Maia Mitchell, Camila Morrone, Kyle Mooney, Ashley Amos, Christopher Browhow, Liz Cardenas, Chris Challiot.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του καλοκαιριού.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

 

Trailer Απο Το "Never Goin’ Back"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".