Το Τελικό Trailer Του "Beauty and the Beast"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "Beauty and the Beast", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής animated ταινίας.

"Το Beauty and the Beast της Disney αποτελεί μια νέα εκδοχή του κλασικού animated φίλμ του στούντιο, ένας επανασχεδιασμός των κλασικών χαρακτήρων της ιστορίας για τον νέο κοινό, που μένει πιστός στο original φίλμ ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει την μουσική σύνθεση με αρκετά νέα τραγούδια. Η ιστορία εστιάζει στην Belle, μια έξυπνη, όμορφη και ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα που φυλακίζεται απο ένα τέρας στο κάστρο του. Παρά τους φόβους της, η Belle σύντομα γίνεται φίλη με το μαγεμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να βλέπει πέρα απο την τρομακτική εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος και ανακαλύπτει την ευγενική καρδιά και ψυχή του αληθινού πρίγκηπα που βρίσκεται μέσα."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bill Condon ("Dreamgirls"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Evan Spiliotopoulos ("The Jungle Book 2") και Stephen Chbosky ("The Perks Of Being A Wallflower"). Πρωταγωνιστούν οι Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Ian McKellen, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline, Josh Gad, Stanley Tucci και Emma Thompson.

Αν και η ιστορία είναι χιλιοειπωμένη, πάντα υπάρχει νέο κοινό που θέλει να δεί αυτές τις ιστορίες στον κινηματογράφο και η Disney διαθέτει και την τεχνογνωσία αλλά και το budget για να τις υλοποιεί.

Το "Beauty and the Beast" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.