Το Τελικό Trailer Απο Το «The Shape Of Water»

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το «The Shape of Water», το νέο φίλμ του Guillermo del Toro που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές σε όλα τα φεστιβάλ που προβλήθηκε.

«Το φίλμ εξελίσσεται στην Αμερική του 1963 και την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Σε ένα απόρρητο κυβερνητικό εργαστήριο εργάζεται η μοναχική Elisa (Sally Hawkins), η οποία είναι παγιδευμένη σε μια ζωή σιωπής και απομόνωσης. Σύντομα όμως η ζωή της θα αλλάξει για πάντα, όταν θα ανακαλύψει μαζί με την συνάδελφο της Zelda (Octavia Spencer) ένα μυστικό και άκρως απόρρητο πείραμα.»

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guillermo del Toro («Pan’s Labyrinth», «Blade II»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Vanessa Taylor («Game of Thrones», «Divergent»). Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει αναλάβει ο Dan Laustsen («Crimson Peak»), ενώ τα οπτικά εφέ θα επιμεληθεί ο Dennis Berardi («Pacific Rim»).

Πρωταγωνιστούν οι Sally Hawkins («Blue Jasmine»), Michael Shannon («Man of Steel», «Midnight Special»), Lauren Lee Smith «CSI: Crime Scene Investigation»), Doug Jones («Falling Skies»), Octavia Spencer («The Help»), Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg και Dru Viergever.

Υστερα απο μια μάλλον προβληματική ενασχόληση με τις ακριβές και μεγάλης κλίμακας παραγωγές («Pacific Rim», «Crismon Peak»), o Guillermo del Toro επιστρέφει στις ρίζες του, με ένα σχεδόν ανεξάρτητο φίλμ που θυμίζει κάτι απο την αρχή της καριέρας του και ταινίες όπως το «Cronos» και το «Pan’s Labyrinth». Μια θριαμβευτική επιστροφή για τον Μεξικανό σκηνοθέτη που πιθανότατα θα συγκεντρώσει και αρκετές υποψηφιότητες για Oscar.

Το «The Shape of Water» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.