Το Τελικό Trailer Απο Το "Arrival" Του Denis Villeneuve

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το τρίτο και τελικό trailer απο το "Arrival", την sci-fi ταινία του Denis Villeneuve ("Sicario", "Prisoners"), η οποία είναι βασισμένη στη νουβέλα "Story of Your Life" του Ted Chiang.

"Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ειδικού γλωσσολόγου, που της ανατίθεται η μεγαλύτερη εργασία της ζωής της: να επικοινωνήσει με τα Heptapods - εξωγήινα αεροσκάφη που προσγειώνονται ανά τον κόσμο. Καθώς η γυναίκα μαθαίνει να επικοινωνεί με αυτά τα όντα, ξαφνικά αρχίζει να βιώνει έντονα flashbacks, τα οποία πιθανότατα περιέχουν πληροφορίες που μπορούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο της άφιξης τους στη Γή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Denis Villeneuve, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Eric Heisserer ("The Thing" - 2011), βασισμένος στην sci-fi ιστορία του Ted Chiang, που κέρδισε το βραβείο Nebula το 2000.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Dr. Louise Banks, βρίσκεται η Amy Adams ("American Hustle", "The Fighter"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jeremy Renner ("The Hurt Locker"), Forest Whitaker ("The Last King of Scotland"), Michael Stuhlbarg ("Boardwalk Empire"), Tzi Ma, Mark O'Brien, Joe Cobden, Russell Yuen, Nathaly Thibault, Julia Scarlett, Julian Casey.

Με υπόβαθρο την βραβευμένη ιστορία του Ted Chiang και με πολύ αξιόλογους πρωταγωνιστές, το πρώτο sci-fi φίλμ του ταλαντούχου Denis Villeneuve, αναμένεται ιδιαίτερα φιλοσοφικό και αρκετά διαφορετικό απο τις αντίστοιχες ταινίες του είδους, καθώς φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στον αντίκτυπο του γεγονότος στην ανθρωπότητα και πολύ λιγότερο στα οπτικά εφέ.

Το "Arrival" που συγκέντρωσε άκρως κολακευτικά σχόλια στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.