Πρώτο Trailer του "Only Lovers Left Alive"

0

Η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Only Lovers Left Alive", της νέας ταινίας του Jim Jarmusch.

"Με φόντο τα ρομαντικά συντρίμμια του Ντιτρόιτ και της Ταγγέρης, ένας μουσικός της αντεργκράουντ σκηνής, βαθιά θλιμμένος για την πορεία της ανθρώπινης κατάστασης, ξαναβρίσκεται με την ακατάβλητη, αινιγματική ερωμένη του. Αυτή η ερωτική ιστορία κρατάει εδώ και αρκετούς αιώνες, αλλά σύντομα η άγρια, ανεξέλεγκτη αδελφή της γυναίκας θα παρέμβει στο ασύδοτό τους ειδύλλιο. Θα μπορέσουν αυτοί οι σοφοί αλλά ευαίσθητοι χαρακτήρες να επιβιώσουν καθώς ο μοντέρνος κόσμος γύρω τους καταρρέει;"

Ανεξάρτητο δράμα σε σκηνοθεσία και σενάριο του Jim Jarmusch ("Ghost Dog: The Way Of The Samurai", "Broken Flowers"). Πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, John Hurt, Anton Yelchin, Jeffrey Wright, Slimane Dazi, Carter Logan, Wayne Brinston.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών με ανάμεικτες κριτικές, ενώ σήμερα προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Περίεργο, απόκοσμο και με εξαιρετικές ερμηνείες, το "Only Lovers Left Alive" αποτελεί μια απο τις καλύτερες ταινίες που έχει σκηνοθετήσει ο Jarmusch τα τελευταία χρόνια.

Το "Only Lovers Left Alive" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στίς αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.