Πρώτο Trailer Απο Το «Venom”

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Venom”, την πρώτη ταινία του comic χαρακτήρα της Marvel, που είδαμε για πρώτη φορά στο «Spider-Man 3” του 2007. Δυστυχώς, το πρώτο trailer δεν μας παρουσιάζει τον χαρακτήρα σε δράση, αλλά φανερώνει μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα και ένα υψηλό επίπεδο παραγωγής. Αυτό βέβαια που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, είναι το πως θα κινηθεί σεναριακά το φίλμ και το άν θα αποτελέσει μέρος του τρέχοντος κινηματογραφικού σύμπαν της Marvel.

«Ο Venom είναι ένας συμβιωτικός οργανισμός, ένας νοήμων εξωγήινος με μια γλοιώδη και σχεδόν υγρή μορφή. Οπως και με τους πραγματικούς συμβιωτικούς, αυτός ο οργανισμός χρειάζεται έναν ξενιστή – ο οποίος συνήθως είναι άνθρωπος – για να επιβιώσει. Υστερα απο την σύνδεση με τον ξενιστή, ο Συμβιωτικός μεταφέρει τις υπερδυνάμεις του στον ξενιστή.”

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ruben Fleischer («Zombieland”), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι
Jeff Pinkner («The Dark Tower”) και Scott Rosenberg («High Fidelity”).

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Venom/Eddie Brock βρίσκεται ο Tom Hardy, ο οποίος επιστρέφει στις comic ταινίες ύστερα απο την ενσάρκωση του Bane στο «The Dark Knight Rises”. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Williams, Jenny Slate, Riz Ahmed, Scott Haze, Michelle Lee, Sailor Larocque, Reid Scott, Marcella Bragio, Sam Medina.

Το «Venom” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.