Πρώτο Trailer Απο Το "A United Kingdom"

0

Η Pathe κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "A United Kingdom", το βιογραφικό δράμα της Amma Asante.

"Το 1947, ο Seretse Khama, ο Βασιλιάς της Botswana, συνάντησε την Ruth Williams, μια Λονδρέζα υπάλληλο γραφείου. Η έλξη τους ήταν άμεση: η Ruth σαγηνεύτηκε απο το όραμα του για ένα καλύτερο κόσμο, ενώ ο Seretse γοητεύτηκε απο την θέληση της να το ασπαστεί.

Και οι δυο ένιωσαν απελευθερωμένοι απο την κοινωνική αναταραχή που ακολούθησε μετά τον πόλεμο, ο Seretse ένιωσε την ευκαιρία για αλλαγή καθώς η Αυτοκρατορία εξασθενούσε, ενώ η Ruth διέκρινε την πιθανότητα μιας "μεγαλύτερης ζωής", καθώς οι γυναίκες πίεζαν για ανεξαρτησία και ισότητα.

Ηταν το τέλειο ζευγάρι, όμως ο επικείμενος γάμος τους συνάντησε εμπόδια όχι μόνο απο τις οικογένειες τους, αλλά και απο τις κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Νοτίου Αφρικής. Η τελευταία είχε πρόσφατα παρουσιάσει την πολιτική του apartheid και θεώρησε αδιανόητη την πιθανότητα ενός διαφυλετικού ζευγαριού να κυβερνά μια γειτονική χώρα.

Η Νότιος Αφρική απείλησε τους Βρετανούς: ή θα αποτρέψουν τον γάμο ή θα χάσουν την πρόσβαση στο ουράνιο (ένα απαραίτητο υλικό για το Βρετανικό πυρηνικό πρόγραμμα) και τον χρυσό της Νοτίου Αφρικής.

Ομως, παρά τις πολύ έντονες πιέσεις, ο Seretse και η Ruth δεν υπέκυψαν και πάλεψαν για τον έρωτα τους, καταφέροντας τελικά να αλλάξουν τη χώρα και να εμπνεύσουν το κόσμο."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται η Amma Asante ("Belle"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Guy Hibbert. Πρωταγωνιστούν οι David Oyelowo, Rosamund Pike, Tom Felton, Laura Carmichael, Jack Davenport, Charlotte Hope, Jack Lowden, Nicholas Lyndhurst.

Το "A United Kingdom" θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία στις 25 Νοεμβρίου, ενώ μέσα στο Σεπτέμβριο θα προβληθεί στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF].

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.