Πρώτο Trailer Απο Το "The Meg"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Meg", το θρίλερ-δράσης του Jon Turteltaub. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πλούσια παραγωγή με υψηλό προϋπολογισμό, που παρά την αρκετά χαζή ιστορία φαντάζει αρκετά διασκεδαστική.

"Ενα ερευνητικό υποβρύχιο μεγάλου βάθους, μέρος ενός διεθνούς ερευνητικού προγράμματος που μελετά τα ανεξερεύνητα βάθη των ωκεανών, δέχεται την επίθεση ενός τεράστιου πλάσματος και πλέον βρίσκεται ακυβέρνητο στον πυθμένα του μεγαλύτερου ρήγματος του Ειρηνικού Ωκεανού, με το πλήρωμα παγιδευμένο μέσα του. Με τον χρόνο να εξαντλείται, ο κορυφαίος δύτης-διασώστης Jonas Taylor (Jason Statham), προσλαμβάνεται απο έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Winston Chao) για να σώσει το πλήρωμα και ολόκληρο τον ωκεανό απο μια τρομερή απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία 22 μέτρων, γνωστό και σαν ο Μεγαλόδοντας. Αυτό που δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, είναι πως αρκετά χρόνια πρίν ο Taylor είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με αυτό το τρομακτικό πλάσμα.
Με την συνεργασία της Suyin (Li Bingbing), της κόρης του εργοδότη του, ο Taylor θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να ρισκάρει τη ζωή του για να διασώσει όλους αυτούς που βρίσκονται παγιδευμένοι απο κάτω. Μια αποστολή που θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, με έναν απο τους σπουδαιότερους και μεγαλύτερους θηρευτές όλων των εποχών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jon Turteltaub ("National Treasure", "The Sorcerer's Apprentice"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Erich Hoeber, Jon Hoeber ("Battleship", "Red"), James Vanderbilt ("Zodiac", "The Amazing Spider-Man") και Belle Avery, βασισμένοι στην νουβέλα του Steve Alten.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jason Statham ("The Transporter", "The Expendables"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Li Bingbing ("Resident Evil: Retribution"), Winston Chao ("1911"), Cliff Curtis ("Fear The Walking Dead", "Blow"), Rainn Wilson, Robert Taylor, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Masi Oka, Page Kennedy.

Το "The Meg" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Αυγούστου...

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Meg"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.