Πρώτο Trailer Απο Το "The Kid Who Would Be King"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Kid Who Would Be King", την περιπέτεια φαντασίας του Joe Cornish. Το πρώτο trailer φανερώνει μια αρκετά χαλαρή και διασκεδαστική διασκευή του δημοφιλούς μύθου του Βασιλιά Αρθούρου, με βρετανική ατμόσφαιρα, που θυμίζει κάτι απο Harry Potter.

"Η μαγεία της παλιάς σχολής συναντά τον σύγχρονο κόσμο σε μια επική περιπέτεια. Ο Alex (Ashbourne Serkis), πιστεύει πως είναι ένας ακόμα συνηθισμένος άνθρωπος, μέχρι την στιγμή που θα βρεθεί μπροστά στο μυθικό Ξίφος στην Πέτρα, το Excalibur. Τώρα, θα πρέπει να ενωθεί με τους φίλους του και τους εχθρούς του, σε μια ομάδα ιπποτών και όλοι μαζί με την βοήθεια θρυλικού μάγου Merlin (Patrick Stewart), να πολεμήσουν την μοχθηρή μάγισσα Morgana (Rebecca Ferguson). Με το μέλλον να κρέμεται απο μια κλωστή, ο Alex θα πρέπει να εξελιχθεί στον μεγάλο ηγέτη που ποτέ δεν ονειρεύτηκε."

Πρώτο Trailer Απο Το "The Kid Who Would Be King"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Cornish ("Attack the Block"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Ashbourne Serkis, Patrick Stewart, Rebecca Ferguson, Tom Taylor, Denise Gough, Angus Imrie, Skye Sammarchi, Nathan Stewart-Jarrett.

Το "The Kid Who Would Be King" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Μαρτίου του 2019.

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Kid Who Would Be King"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.