Πρώτο Trailer Απο Το "The Driftless Area"

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Driftless Area", το δράμα μυστηρίου του Zachary Sluser, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Pierre ερωτεύτηκε το λάθος κορίτσι ή αν απλά ήταν άτυχος στην αγάπη. Βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Tom Drury, το νεο-νουάρ, μεταφυσικό ρομάτζο του Zachary Sluser εστιάζει σε μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση που δημιουργεί ένα παλιρροιακό κύμα σε μια ύσυχη πόλη.
Υστερα απο τον θάνατο των γονιών του, ο Pierre Hunter (Anton Yelchin), ένας ευγενικός μπάρμαν, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι, εκεί όπου θα ερωτευτεί την αινιγματική Stella (Zooey Deschanel), μια εντυπωσιακή γυναίκα με ένα μυστηριώδες παρελθόν. Σύντομα ο Pierre βρίσκεται μπλεγμένος σε ενα παιχνίδι γάτας-ποντικιού με ένα ανίκανο πλήν καταστροφικό εγκληματία. Με μια τσάντα γεμάτη λεφτά στα χέρια και γεμάτος με άκαμπτη αισιοδοξία, ενα ξεδιπλούμενο μυστήριο βάζει τον Pierre σε ένα μονοπάτι που θα καθορίσει τις μοίρες όλων."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Zachary Sluser, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στη νουβέλα του Tom Drury. Πρωταγωνιστούν οι Anton Yelchin, Zooey Deschanel, John Hawkes, Alia Shawkat, Frank Langella, Ciarán Hinds, Aubrey Plaza, Benjamin Rogers, Primo Allon, Gary Hetherington.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival, θα κυκλοφορήσει απευθείας σε DVD την άνοιξη.

Δείτε το trailer:


 

the-drifltess-area-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.