Πρώτο Trailer Απο Το «The Disappearance of Eleanor Rigby»

0

Η TWC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Disappearance of Eleanor Rigby», της δραματικής ταινίας του Ned Benson που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στα Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] και των Καννών.

«Η τραγική ιστορία της Eleanor και του Conor, ενός ζευγαριού που προσπαθεί να ανακτήσει τη ζωή και τον έρωτα που έζησε κάποτε, μαζεύοντας τα κομμάτια μιας ζωής που μπορεί να χάθηκε οριστικά.»

Δράμα σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ned Benson, που κάνει το σκηνοθετικό ντεπούτο ύστερα απο μια σειρά ταινιών μικρού μήκους. Πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, James McAvoy, Viola Davis, William Hurt, Isabelle Huppert, Ryan Eggold, Bill Hader, Ciarán Hinds, Archie Panjabi, Daron Stewart, Jess Weixler.

Η ταινία αρχικά γυρίστηκε σε δυο μέρη, ένα απο την προοπτική «Εκείνου» [HIM] και ένα απο την προοπτική «Εκείνης» [HER], όμως στο Φεστιβάλ των Καννών προβλήθηκε μια συνδυαστική εκδοχή που ονομάζεται «Εκείνοι» [THEM].

Το «The Disappearance of Eleanor Rigby: Them» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 26 Σεπτεμβρίου, ενώ οι άλλες δυο εκδοχές θα κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.