Πρώτο Trailer Απο Το “The Conjuring 2”

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “The Conjuring 2”, την συνέχεια του θρίλερ τρόμου του James Wan, που κυκλοφόρησε το 2013.

"Οι ερευνητές του μεταφυσικού Ed και Lorraine Warren, ταξιδεύουν στην Αγγλία της δεκαετίας του 70' για να ερευνήσουν την περιβόητη υπόθεση του δαιμονισμού της 11χρονης Janet, το ένα απο τα τέσσερα παιδιά της μονογονεϊκής οικογένειας της Peggy Hodgson."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο James Wan (“Insidious”, “Furious 7”), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Carey Hayes, Chad Hayes ("House of Wax") και David Johnson ("Wrath of the Titans").

Πρωταγωνιστούν οι Patrick Wilson ("Fargo" S02), Vera Farmiga ("Bates Motel"), Frances O'Connor ("The Missing"), Madison Wolfe, Simon McBurney, Maria Doyle Kennedy, Sterling Jerins, Javier Botet, Robin Atkin Downes, Shannon Kook, Steve Coulter.

Η υπόθεση του νέου φίλμ βασίζεται στην αληθινή ιστορία και το στοίχειωμα που έπληξε την οικογένεια Hodgson, μια απο τις καταγεγραμμένες μεταφυσικές υποθέσεις στο κόσμο. Η οικογένεια των Hodgson ζούσε σε μια κοινότητα του Enfield στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του 70', όταν δυο απο τα κορίτσια άρχισαν να ακούν περίεργους ήχους και φωνές μέσα απο τους τοίχους. Αργότερα, τα φαινόμενα κλιμακώθηκαν, καθώς άρχισαν να βλέπουν τα έπιπλα να μετακινούνται, ενώ κάποια στιγμή είδαν και τα σώματα τους να αιωρούνται στον αέρα.

Αν και τα sequels είναι συνήθως κατώτερα της πρώτης ταινίας - πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ακόμη στοιχειωμένο σπίτι - το “The Conjuring 2” ίσως να αποτελέσει μια εξαίρεση στον κανόνα, καθώς διαθέτει τους ίδιους συντελεστές με την πρώτη καλή ταινία.

Το “The Conjuring 2” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.